Stalatube Oy

JUHA RANTANEN STALATUBEN HALLITUKSEEN

Jaa

LEHDISTÖTIEDOTE, julkaisuvapaa 28.09.2011 klo 9.00. Outokumpu Oyj:n edeltävä toimitusjohtaja, vuorineuvos Juha Rantanen, 59, on kutsuttu Stalatube Oy:n hallituksen jäseneksi. Hänen toimintansa Stalatuben hallituksessa alkaa välittömästi. Koulutukseltaan Juha Rantanen on kauppatieteiden maisteri ja MBA. Outokumpua ennen hän on toiminut mm. Ahlstrom Oyj:n toimitusjohtajana.

"Opin tuntemaan Stalatube Oy:n Outokummun toimitusjohtajana. Arvostan yhtiötä osaavana, kasvuhakuisena ja alallaan vahvana toimijana", perustelee Juha Rantanen nyt alkavaa yhteistyötä.

Juha Rantanen toimii mm. myös Stora Enson ja Fennovoiman hallituksissa.

"Saamme hallitukseemme merkittävää osaamista ja lisää kontakteja kansainvälisestä ruostumattoman teräksen maailmasta", toteaa Stalatube Oy:n yrittäjä-toimitusjohtaja Jukka Nummi. Muut jäsenet Stalatuben hallituksessa ovat Risto Mäkitalo, Thomas Enckell, Tuija Rajamäki ja Jukka Nummi, puheenjohtajanaan Michael Ramm-Schmidt.

Lahtelainen Stalatube Oy on maailmanlaajuisesti tunnettu ruostumattomien putkipalkkien ja niiden jatkojalosteiden valmistaja. Näiden rakenteellisiin tarkoituksiin käytettävien tuotteiden liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa. Lähes 40 toimintavuotensa aikana Stalatube Oy on kehittänyt kansainvälisen jälleenmyyntiverkoston, joka ulottuu kaikille mantereille ja yli 45 maahan. Pääkonttorin ja Lahden tehtaiden lisäksi yhtiöllä on myyntiyhtiöt USA:ssa, Intiassa ja Hollannissa. Stalatuben joukkueessa toimii yli 120 asiansa osaavaa ammattilaista. Yrityksen visiona on jatkaa kasvua ja kansainvälistymistä panostamalla erityisesti putkipalkkien jatkojalostusliiketoimintaan.

Lisätietoja:
Juha Rantanen, puh. 050-66 364
Jukka Nummi, puh. 0500-126 014

Tietoja julkaisijasta

Stalatube Oy
Stalatube Oy
Taivalkatu 7
15170 Lahti

+358(0)3 882 190http://www.stalatube.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stalatube Oy

STALATUBE OY USKOO TULEVAISUUTEEN: LEIKKUULINJA KRUUNAA YLI 7 MILJ. EURON INVESTOINNIT11.9.2009 13:00:00 EESTTiedote

///Julkaisuvapaa 11.09.2009 klo 13.00/// Lahtelainen Stalatube Oy on vuosina 2008-2009 investoinut koneisiin ja tuotantotiloihin yli 7 milj. euroa. Investoinnit on tehty nykyisten tuotantotilojen yhteyteen Lahdessa ja kokonaisuutena ne ovat yrityksen kaikkien aikojen suurin hanke. Investoinnin huipentuma on uusi leikkuulinja, jonka asennustyöt ovat juuri päättyneet. Täyteen tuotantovauhtiin päästään tämän syyskuun aikana.