Kliento Oy

Matkakortin käytön kanta-asiakaskorttina mahdollistava Kliento-palvelu laajenee valtakunnalliseksi yhteistyössä Waltti-matkakortin kanssa

Jaa

Matkakortin käytön kanta-asiakaskorttina mahdollistava Kliento-palvelu laajenee 12.9. valtakunnalliseksi tuomalla palvelun piiriin myös mm. Oulussa, Vaasassa ja Lahdessa toimivan Waltti-matkakortin. Waltti-matkakorttipalvelun tuottavan TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n ja Kliento Oy:n käynnistämän yhteistyön kautta Waltti-matkakorttia käyttävät kaupunkilaiset voivat nyt käyttää matkakorttiaan kanta-asiakaskorttina kaikissa Kliento-palvelussa mukana olevissa yrityksissä.

Kliento uudistaa kaupunkilaisten asiointia paikallisissa yrityksissä

Kliento tarjoaa kaupunkilaisille helpon tavan kerätä kanta-asiakasetuja paikallisissa suosikkiyrityksissä. Matkakortilla voi välittömästi tunnistautua kanta-asiakkaaksi missä tahansa palveluun kuuluvassa liikkeessä. Mukana olevat Kliento-yritykset tarjoavat asiakkailleen jokainen erilaisia etuja palveluidensa käytöstä. Matkakortti voi toimia esimerkiksi lounaspassina tai sillä voi lunastaa vaihtuvia kanta-asiakasetuja ja kerätä palkintoihin oikeuttavia pisteitä. Palvelua voi käyttää myös erillisellä Kliento-kortilla. Rekisteröidyttyään palveluun asiakas pääsee seuraamaan omaa asiointihistoriaansa ja hallinnoimaan omia henkilökohtaisia tietojaan.

"Yhteistyö Waltti-matkakortin kanssa tarjoaa Klientolle mahdollisuuden laajentaa uudenlainen kanta-asiakaspalvelumme koko maan kattavaksi. Kanta-asiakkuus on jälleen murroksessa ja kuluttajat kaipaavat selkeitä ja helppokäyttöisiä ratkaisuja erillisten korttien ja sovellusten viidakossa. Tulemme tekemään töitä sen eteen että mahdollisimman moni kaupunkilainen voi jatkossa käyttää matkakorttiaan kanta-asiakaskorttina", toteaa Klienton toimitusjohtaja Jukka Meklin.

Kliento-palvelun piiriin kuuluvat monen tyyppiset yritykset ravintoloista kauneusalan yrityksiin. Tällä hetkellä Kliento toimii pääkaupunkiseudulla yhteistyössä Helsingin seudun liikenteen, HSL:n kanssa, Turussa Fölin ja Tampereella Tampereen seudun joukkoliikenteen kanssa.

Lisäpalveluita Waltti-matkakortin käyttäjille

"Olemme iloisia siitä, että pystymme tarjoamaan Waltti-matkakortin käyttäjille matkustamisen lisäksi nyt myös valtakunnallisesti toimivia kanta-asiakasetuja. Toivomme, että Waltti-paikkakunnille syntyisi mahdollisimman laaja ja monipuolinen palvelutarjonta. Waltti-kortillahan voi matkustaa kuitenkin muuallakin kuin vain omassa kotikunnassaan ja silloin on helppo hyödyntää kulloisenkin paikkakunnan asiakasedut. Ihan kuten matkustamisessakin, niin myös kanta-asiakkuudessa toimii nyt yksi ja sama kortti", toteaa tyytyväisenä toimitusjohtaja Ilkka Kankkunen TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:stä.

Waltti-matkakortti toimii tällä hetkellä jo kolmentoista kaupungin alueella ja kortteja on käytössä yli 200 000.

Kliento Oy on innovatiivisia markkinointi- ja kanta-asiakaspalveluja kaupunkilaisyrityksille tarjoava kasvuyritys. Kliento-palvelu on matkakortilla ja Kliento-kortilla toimiva kannta-asiakkuusjärjestelmä. Palvelun asiakkaita ovat erityisesti pienet ja keskisuuret paikalliset yritykset. Lisää tietoa osoitteesta www.kliento.net.

TVV Lippu- ja maksujärjestelmä Oy on kuntien ja valtion yhteinen IT-palvelu- ja hankintayhtiö. Sen toiminta kattaa yli 20 keskeisintä kaupunkiseutua ympäri Suomea. Yhtiön tarkoituksena on hankkia, kehittää ja ylläpitää joukkoliikenteen toimivaltaisten viranomaisten yhteistä Waltti- lippu- ja maksujärjestelmää. Lisätietoja osoitteista www.lmj.fi ja www.waltti.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jukka Meklin, toimitusjohtaja Kliento Oy
puh. 050 486 7161
sähköposti: jukka.meklin@kliento.net
www.kliento.net


Ilkka Kankkunen, toimitusjohtaja, TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy
puh. 040 558 5002
sähköposti: ilkka.kankkunen@lmj.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kliento Oy
Kliento Oy
Rannikkolaivurintie 22 G 22
00850 Helsinki

http://www.kliento.net

Kliento Oy on innovatiivisia markkinointi- ja kanta-asiakaspalveluja kaupunkilaisyrityksille tarjoava kasvuyritys. Kliento-palvelu on matkakortilla ja Kliento-kortilla toimiva kanta-asiakkuusjärjestelmä, jonka avulla palkitaan kaupunkilaisia hyvää palvelua arvostavien yritysten käytöstä ja tuetaan kivijalkayritysten toimintaa. Yrityksen kotipaikka on Helsinki.