Veikkaus

Jokerista 40 000 euroa Iittiin – kuudelle muulle 20 000 euron jokerivoitot

Jaa

Jokerin arvonnassa ei löytynyt lauantaina täysosumia, mutta kuusi onnekasta sai riveihinsä 6 oikein -tuloksen. Myös Perjantai-Jokerista löytyi yksi 6 oikein -tulos.

Yksi Lauantai-Jokerissa 6 oikein -tuloksen saaneista pelaajista oli valinnut peliinsä Tuplauksen ja rivin viimeinen numero meni oikein. Hän voitti siis tuplasumman, 40 000 euroa. Peli oli pelattu S-market Kausalassa Iitissä. Pelaaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Danske Bankista tai Veikkauksen suurvoittajien palvelupisteestä Vantaalta.

Kaksi Lauantai-Jokerin 20 000 euron voitoista meni nettipelaajille Kuopioon ja Raisioon. Kolme muuta voittopeliä oli pelattu Joroisten Nesteellä, K-citymarket Koivukylässä Vantaalla ja K-market Muoniontorissa Muoniossa.

Perjantai-Jokerin 20 000 euron voitto meni pelaajalle, joka oli pelannut rivinsä Peliparkki Orimattilassa.

Kaikki 20 000 euroa voittaneet ovat Veikkauksen etuasiakkaita ja saavat voittonsa suoraan tileilleen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme