Alvar Aalto -museo
Tilaa
Seuraa

Tilaa tiedotteet julkaisijalta Alvar Aalto -museo

Tilaa kaikki tiedotteet julkaisijalta antamalla sähköpostiosoitteesi alla. Voit perua tilauksen milloin tahansa.

Alvar Aalto -säätiö toimii paremman arkiympäristön ja muotoilukulttuurin hyväksi lähtökohtanaan Alvar Aallon ja hänen elämäntyönsä humanistiset ja ekologiset arvot. Alvar Aalto -museo, säätiön osana, pitää yllä ja kartuttaa kokoelmiaan ja arkistojaan sekä tuottaa monipuolisia yleisön- ja asiantuntijapalveluita.

Göran Schildtin ja Alvar Aallon yhteistyöstä kertova näyttely kulkee kahden modernin humanistin jalanjäljillä2.6.2017 10:00 | Tiedote

Alvar Aalto -museon kesän päänäyttelynä nähdään Schildt & Aalto. Modernit humanistit, joka on esillä museon Galleriassa 2.6.–17.9.2017. Näyttely kertoo kirjailija Göran Schildtin ja arkkitehti Alvar Aallon ystävyydestä ja yhteistyöstä. Kahta erilaista persoonaa yhdisti muun muassa samankaltainen arvomaailma, laaja sivistyneisyys sekä kiinnostus Välimeren kulttuuria kohtaan. Näyttely on kunnianosoitus Göran Schildtin elämäntyölle sekä kahden modernin humanistin ystävyydelle.

Alvar Aalto -museon näyttelyvuoden päättää suomalainen nykyarkkitehtuuri24.11.2016 09:30 | Tiedote

“Suomen arkkitehtuuria. Kaksivuotiskatsaus 2016” -näyttely avautuu Alvar Aalto -museon Galleriassa Jyväskylässä 25.11.2016. Kaksivuotiskatsaus nostaa tänä vuonna esille rohkeaa ajattelua ja kokeilevaa arkkitehtuuria. Mukana ovat muun muassa Jyväskylässä sijaitseva arkkitehtuurin Finlandia-palkinnon voittanut Puukuokka ja korjausrakentamisen osaamista esittelevä Alvar Aallon suunnittelema Viipurin kirjasto.

Suunnittelutyön laatu puhuttaa Alvar Aalto -designseminaarissa – Tapahtuma huipentuu suomalaisten opiskelijoiden ja muotoilun huippunimien yhteisnäyttelyyn16.6.2016 10:00 | Tiedote

Kansainvälisen Alvar Aalto -designseminaarin MAXIMAL I MINIMAL ohjelma on varmistunut. Elokuussa järjestettävässä muotoilu- ja arkkitehtuuritapahtumassa kuullaan kahdentoista tämän hetken ajankohtaisimman muotoilijan sekä valmistajan ajatuksia suunnittelutyön laadusta ja vastuusta. Suomalaisten muotoiluopiskelijoiden ja tapahtuman puhujien yhteistyöprojektista syntynyt näyttely saa ensi-iltansa designseminaarissa.

Alvar Aalto -symposiumissa on tänä vuonna tekemisen meininki4.6.2015 09:30 | Tiedote

Alvar Aalto -symposium tuo nykyarkkitehtuurin huippunimet Suomeen. Kansainvälisistä tähdistä symposiumin pääpuhujaksi saapuu yhdysvaltalainen arkkitehti Greg Lynn. Tapahtuman DO!-teeman kautta luennoitsijat käärivät hihansa ja avaavat omakohtaisesti sitä, mitä arkkitehdit ja kaupunkisuunnittelijat todella tekevät. Nykyarkkitehtuurin kansainvälisenä keskustelufoorumina toimiva Alvar Aalto -symposium järjestetään 7.–9.8.2015 Jyväskylässä.

Kangas. Katoava tehdas -näyttely avautuu Jyväskylässä22.9.2014 13:00 | Tiedote

Luovan valokuvauksen keskuksen 25-vuotisjuhlanäyttely avaa näkymiä Jyväskylän Kankaan alueeseen taidevalokuvan keinoin. Tourujoen varrella, lähellä kaupungin keskustaa sijaitseva entinen paperiteollisuusalue on muutoksen kourissa. Hiljentyneestä tehdasympäristöstä suunnitellaan tulevaisuuden urbaania, monimuotoista kaupunkitilaa. Tätä muutosta ovat tarkastelleet ja tulkinneet paikalliset taiteilijat Mikko Auerniitty, Jussi Jäppinen, Kapa (Martti Kapanen), Jyrki Markkanen ja Rune Snellman. Heidän töitään nähdään samanaikaisissa näyttelyissä Alvar Aalto -museossa ja Galleria Ratamossa.

  • 1
  • 2
  • 3
  • Viimeinen
  • >>

Alvar Aalto -säätiö toimii paremman arkiympäristön ja muotoilukulttuurin hyväksi lähtökohtanaan Alvar Aallon ja hänen elämäntyönsä humanistiset ja ekologiset arvot. Alvar Aalto -museo, säätiön osana, pitää yllä ja kartuttaa kokoelmiaan ja arkistojaan sekä tuottaa monipuolisia yleisön- ja asiantuntijapalveluita.