Arla Ingman Oy Ab

Arla Ingmanin tulos kääntyi positiiviseksi ja kotimaisen maidontuottajayhteistyön vahvistaminen jatkuu27.2.2014 08:30 | Tiedote

Arla Ingmanin liikevaihto kasvoi viime vuonna 10 prosentilla edellisvuodesta. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 379 miljoonaa euroa (vuonna 2012 343 milj. euroa). Voitto ennen veroja ja tilinpäätössiirtoja oli 5,3 miljoonaa euroa ollen 1,4 % liikevaihdosta. Tuloksen parantumiseen vaikuttivat maitovalmisteiden hyvä kysyntä, hintatason kehittyminen eri tuoteryhmissä, onnistuneet uutuustuotteet ja toteutuneet kustannussäästöt.

Arla Ingman ja Elastinen brändiyhteistyöhön6.2.2014 08:30 | Tiedote

Arla Ingman tuo helmikuussa kauppoihin Arla Protein -proteiinirahkat. Korkeaproteiinisia ja vähäsokerisia rahkoja sisältävä uusi tuoteperhe on erityisesti suunnattu aktiivista elämäntapaa tukemaan. Arla Protein -rahkojen brändilähettiläänä toimii musiikkituottaja ja rap-artisti, monipuolisena kuntoilijana ja terveiden elämäntapojen puolestapuhujana tunnettu Elastinen eli Kimmo Laiho. Arla Ingmanin ja Elastisen yhteistyössä korostuu erityisesti tasapainoisen ravinnon merkitys ihmisen hyvinvoinnissa ja jaksamisessa.

Arla Ingman vahvistaa kotimaisen maitoraaka-aineen hankintaa - Sami Kilpeläinen Arla Ingmanin maidonhankintajohtajaksi2.9.2013 10:52 | Tiedote

Tiedote 2.9.2013. MMM, VTM Sami Kilpeläinen on nimitetty Arla Ingmanin hankintajohtajaksi lokakuusta 2013 alkaen. Nimityksen myötä Arla Ingman vahvistaa maidonhankintaorganisaatiotaan sekä panostaa entisestään kotimaisen maitoraaka-aineen hankintaan ja yhteistyöhön suomalaisten yhteistyömeijereidensä ja tuottajiensa kanssa. Arla Ingman ja sen yhteistyömeijerit vastaanottavat tällä hetkellä maitoa 650 suomalaiselta maidontuottajalta. Yritys on Suomen toiseksi suurin meijerialan yritys.