Dremel

Dremel® avaa Kädentaidot-blogin luovista töistä nauttiville1.11.2012 14:33 | Tiedote

Yksityiskohtien mestari 80 vuotta: Dremel® avaa Kädentaidot-blogin luovista töistä nauttiville - Dremel on avannut blogin, jossa Johanna, Hanna ja Laura kertovat erilaisista kodin sisustukseen, puutarhaan ja tuunaukseen liittyvistä projekteistaan. Luvassa on myös kierrätysmateriaalien hyödyntämistä esimerkiksi koruissa ja muissa pientavaroissa. - Kädentaidot-blogissa vierailee myös muita bloggaajia. - Blogi on suunnattu niille, jotka nauttivat omilla käsillä tekemisestä. Luvassa on inspiraatiota ja ideoita monenlaisiin projekteihin.

Dremelin lahjaideat paketoidaan tänä vuonna jännittävään mustaan ja valkoiseen3.10.2011 20:10 | Tiedote

Dremel® 7700 White sekä 300 Black Limited Editions Dremelin lahjaideat paketoidaan tänä vuonna jännittävään mustaan ja valkoiseen * Dremel 300 Deluxe Black Edition on tee se itse -käsityöläisen unelmatyökalu. * Tyylikäs Dremel 7700 White Edition on oiva laitepaketti askartelu- ja koristelutöihin. * Kumpainenkin on täydellinen joululahja kädentöistä nauttivalle miehelle tai naiselle. Dremel esittelee jälleen täydellisen lahjapaketin tee se itse-, askartelu- tai koristelutöistä kiinnostuneille. Kumpainenkin Limited Edition -laatikko on pakattu juhlavasti mustaan tai valkoiseen, ja molemmat sisältävät runsaasti erilaisia lisälaitteita ja oheistuotteita.

Kaksi uutta Dremel-lahjaideaa jouluksi 201014.10.2010 10:49 | Tiedote

1. Dremel 300 -sarjan upea joululahjalaatikko täynnä Dremelin oheistuotteita, kuten uusi säilytyslaatikossa oleva tarvikesarja, hiomatuki ja tarkkuuskädensija 2.Siististi muotoillussa putkilossa Dremel 300 ja SpeedClic -katkaisulaikat Jos perheessäsi on tee se itse -töistä ja askartelusta innostunut henkilö, Dremelillä on vastaus joululahjapohdintoihisi. Jouluiloa jakaaksesi valitse jompikumpi upeista lahjaideoista hienoissa pakkauksissaan, sido lahjanaru ympärille ja voit antaa lahjat tärkeimmille henkilöille.