Elega Oy
Tiedotteet
3
Valikko

Elega Asiamiesverkosto tarjoaa mahdollisuuden työurien jatkamiseen9.2.2011 09:49 | Tiedote

Suomen johtaviin keittiönuudistajiin kuuluva Elega Oy on kehittänyt toimintamallin, joka antaa opiskelijoille ja seniori-ikäisille mahdollisuuden tehdä aktiivista työtä juuri haluamansa määrän haluamanaan aikana. - Tutkimusten mukaan yli puolet eläkkeelle siirtyneistä haluaa tehdä työtä, mutta eivät sidottuina kiinteään työaikaan tai paikkaan. Myös monet nuoret haluaisivat aloittaa työelämän vaiheittain opiskelujen ohella ja nykyistä aikaisemmin. - Elegan Asiamiesverkosto-ohjelma vastaa juuri tähän yhteiskunnalliseenkin keskusteluun työurien jatkamisesta, kertoo myyntipäällikkö Antti Kemppainen Elega Oy:stä.

Luontoa säästävä keittiöuudistus esillä Habitare-messuilla11.9.2009 09:12 | Tiedote

Lehdistötiedote 11.09.2009. Nykyään yhä useampi remontoija ajattelee ostopäätöksiä tehdessään myös luontoarvoja. Esimerkiksi käyttökelpoisten kalusterunkojen repiminen ja särkeminen on monen mielestä suurta materiaalien tuhlausta, joka turhaan kuormittaa luontoa. Arvioiden mukaan jopa 90 % keittiöistä voitaisiin uudistaa edullisemmalla ja luontoystävällisemmällä tavalla vain kalusteiden ovet vaihtaen.

Säästävä keittiöidea kiinnostaa: Elega tuplaa myyntiverkostonsa24.2.2009 14:37 | Tiedote

Tiedotusvälineille 24.2.2009. Julkaisuvapaa heti. Koko Suomen alueella toimiva keittiökalusteiden uudistaja Elega Oy kaksinkertaistaa myyntiverkostonsa kevään aikana. Elega Oy:n tarjoama edullisempi ja ympäristöä säästävä keittiöidea kiinnostaa nyt yhä useampaa remontoijaa. Myyntijohtaja Antti Kemppaisen mukaan asiakkaat hakevat nyt kustannussäästöjä ja helppoutta. - Kysyntä on nyt meillä vilkasta ja siitä johtuen palkkaamme koko Suomeen lisää edustajia, aluepäälliköitä ja asentajia. Pääosa avoinna olevista 50 työpaikasta on Jyväskylän eteläpuolella, mutta myös Pohjois-Suomen alueella töitä on tarjolla.