Elektrobit Oyj
Tiedotteet
48
Valikko

EB IDENTIFICATION NETWORK - SKAALAUTUVA RFID-RATKAISU TEOLLISUUSYRITYKSIEN KÄYTTÖÖN27.11.2007 11:35 | Tiedote

Uusi EB Identification Network on kokonaisvaltainen RFID-verkkoratkaisu yritysasiakkaille, jotka hyödyntävät tunnistustietoa vaativissa liiketoiminnan sovelluksissa. EB Identification Network, jota EB tarjoaa asiakkailleen yhdessä järjestelmäintegraattori- ja muiden yhteistyökumppaneidensa kanssa, mahdollistaa nyt myös useiden, toistensa lähelle sijoitettujen RFID-lukijoiden häiriöttömän toiminnan.

EB (ELEKTROBIT OYJ) TUTKII MAHDOLLISUUTTA MYYDÄ KIINTEISTÖNSÄ OULUNSALOSSA JA OULUSSA31.10.2007 08:37 | Tiedote

PÖRSSITIEDOTE, julkaisuvapaa 31.10.2007 kello 8.00 (EET). EB (Elektrobit Oyj) on päättänyt osana kustannusrakenteen tehostamistoimenpiteitä tutkia mahdollisuutta myydä kiinteistönsä Oulunsalossa ja Oulussa. Mahdollisen myynnin kohteina olisivat Oulunsalossa Automaatiotiellä sijaitseva kiinteistö ja Oulussa Tutkijantiellä sijaitsevat kiinteistöt. Myyntimahdollisuus tutkitaan, koska kiinteistöjen omistaminen ei kuulu EB:n strategiaan eikä ydinliiketoimintaan.

ELEKTROBIT (EB) INTRODUCES WIMAX AND LTE SUPPORT IN EB BASE STATION INTERFACE TESTER25.9.2007 09:26 | Tiedote

Free for publication on September 25, 2007, at 9 am (EEST). EB introduces WiMAX and LTE support in EB Base Station Interface Tester, the first commercial test solution providing comprehensive support for verifying OBSAI RP3, RP3-01 and RP1 (timing) interfaces. With the EB Base Station Interface Tester, established wireless chipset, module and system developers, as well as new market entrants, can easily verify the functionality and performance of their designs.

TERRESTAR NETWORKS INC. ON VALINNUT ELEKTROBITIN (EB) KUMPPANIKSEEN KEHITTÄMÄÄN SATELLIITTI-MAANPÄÄLLISMOBIILILAITTEIDEN TEKNOLOGIAA JA PUHELINAIHIOITA21.9.2007 08:47 | Tiedote

PÖRSSITIEDOTE Julkaisuvapaa 20.9.2007 kello 19.30 (EEST) TERRESTAR NETWORKS INC. ON VALINNUT ELEKTROBITIN (EB) KUMPPANIKSEEN KEHITTÄMÄÄN SATELLIITTI-MAANPÄÄLLISMOBIILILAITTEIDEN TEKNOLOGIAA JA PUHELINAIHIOITA Elektrobit Oyj (EB), 20.9.2007 - Elektrobit Oyj -konserniin kuuluva Elektrobit Inc. ja TerreStar Networks Inc. (TerreStar) ovat solmineet sopimuksen, joka koskee TerreStarin tulevaa satelliitti-maanpäällismobiiliverkkoa (täysin IP-pohjainen, ns. all-IP-verkko) varten suunniteltavaa matkapuhelinteknologiaa ja puhelinaihioita. Sopimus kattaa kahden kaksitoimisen älypuhelinprototyypin kehittämistyön, jossa EB toimii pääintegraattorina ja tuottaa TerreStarille tuotekehityspalvelut avaimet käteen -periaatteella. Kumppanuus TerreStarin kanssa on merkittävä EB:lle, koska se tuo mahdollisuuden soveltaa ja edistää yhtiön vahvaa langattomaan tietoliikenteeseen ja 3G-älypuhelimiin liittyvää osaamista ja teknologiaa uudella vaativalla sovellusalueella, jossa yhdistetään maanpäällinen HSPA- ja

  • 1
  • 2
  • 3
  • Viimeinen
  • >>