ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Bettina LindforsToimitusjohtaja / Executive Director / VD

ELO Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

ELO Foundation for the Promotion of Finnish Food Culture

ELO Stiftelsen för främjande av finländsk matkultur

Puh:+ 358 (0)40 920 9810bettina.lindfors@elo-saatio.fi

ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö kokoaa suomalaisen ruoka-, juoma- ja ravintola- kulttuurin parhaat tekijät, palvelut ja tuotteet yhteen. Innostamme yhteistyöhön, luomme verkostoja, vaikutamme, viestimme sekä yhdistämme osaamista lisäten ruokakulttuurimme arvostusta kotimaassa ja kansainvälisesti. Nostamme esiin suomalaisten ravintola-ammattilaisten osaamista järjestämällä vuosittain Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut sekä vastaamalla
Suomen osallistumisesta Bocuse d’Or -kokkien maailmanmestaruuskilpailuun. Näytämme tietä luoden suomalaisen ruokadiplomatian ja kestävän kehityksen linjauksia yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Kouluruoka on kansainvälisesti kiinnostava innovaatio ja sitä edistääkseen luotsaamme valtakunnallista kouluruokailun asiantuntijanverkostoa. Palkitsemme vuosittain alan rohkeita edelläkävijöitä Lentävä Lautanen -ruokakulttuuripalkinnolla.

Teemat
Näytä Kaikki
Sisältötyypit
Näytä Kaikki
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>

ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö kokoaa suomalaisen ruoka-, juoma- ja ravintola- kulttuurin parhaat tekijät, palvelut ja tuotteet yhteen. Innostamme yhteistyöhön, luomme verkostoja, vaikutamme, viestimme sekä yhdistämme osaamista lisäten ruokakulttuurimme arvostusta kotimaassa ja kansainvälisesti. Nostamme esiin suomalaisten ravintola-ammattilaisten osaamista järjestämällä vuosittain Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut sekä vastaamalla
Suomen osallistumisesta Bocuse d’Or -kokkien maailmanmestaruuskilpailuun. Näytämme tietä luoden suomalaisen ruokadiplomatian ja kestävän kehityksen linjauksia yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Kouluruoka on kansainvälisesti kiinnostava innovaatio ja sitä edistääkseen luotsaamme valtakunnallista kouluruokailun asiantuntijanverkostoa. Palkitsemme vuosittain alan rohkeita edelläkävijöitä Lentävä Lautanen -ruokakulttuuripalkinnolla.