Fysios Group

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 59 toimipistettä 26 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 400 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

 

Tiedotteet
18
Valikko

Attendo ja Fysios tuovat erityisesti senioreille räätälöidyt fysioterapiapalvelut hoivakoteihin12.12.2017 08:30:00 EET | Tiedote

Attendo ja Fysios aloittavat Uudellamaalla yhteistyömallin, jossa ikäihmiset saavat haluamansa fysioterapiapalvelut suoraan hoivakotiin heille sopivana ajankohtana. Yhteistyömallia kokeillaan alkuun 10:ssä ikäihmisten hoivakodissa. Jokainen lisäpalveluista kiinnostunut ikäihminen saa maksuttoman kuntokartoituksen, minkä pohjalta hänelle laaditaan yksilöllinen fysioterapeuttinen kuntoutussuunnitelma. Tämän jälkeen räätälöidyt palvelut ovat halukkaiden saatavilla normaalia selkeästi huokeampaan hintaan.

ENNALTAEHKÄISEVIEN TERVEYSPALVELUIDEN EDELLÄKÄVIJÄT YHTEISTYÖHÖN17.10.2017 08:30:00 EEST | Tiedote

Suomen suurin yksityinen fysioterapiaketju Fysios ja työterveyspalveluiden uudistaja Heltti aloittavat yhteistyön lokakuussa 2017. Heltin toiminta-ajatuksena on työkyvyn tehokas ja ennakoiva ylläpitäminen, ja yhteistyö täydentää Heltin ennakoivaa työterveyshuoltoa Fysioksen fysioterapiapalveluilla. Yhteistyö näkyy Heltin asiakkaille Fysioksen palveluiden hankkimisen helppoutena ja kustannusetuina kaikilla Heltin paikkakunnilla.

Fysios ja Esperi yhteistyöhön ikääntyneiden toimintakyvyn ja elämänlaadun parantamiseksi.5.10.2017 08:30:00 EEST | Tiedote

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care ja fysioterapiaketju Fysios käynnistävät lokakuussa 2017 Kunnossa kotona -yhteistyöhankkeen ikääntyvien toimintakyvyn kohentamiseksi fysioterapian avulla. Hankkeen tavoitteena on kohentaa kotona asuvan ikääntyneen toimintakykyä ja elämänlaatua, ja sitä kautta helpottaa omaisten huolta ja ikääntyneen hoivan tarvetta. Hankkeella haetaan myös pitkäaikaissäästöjä kunnalle. Uutta palvelua tarjotaan muun muassa palvelusetelin saaneille, jotka hakevat omaishoidon vapaan ajaksi hoivapaikkaa Päijät-Hämeen alueella.

Fysioterapiaketju Fysios liputtaa ennaltaehkäisevän terveydenhuollon puolesta7.9.2017 08:30:00 EEST | Tiedote

Fysioterapiaketju Fysios on kasvanut orgaanisesti ja yritysostoin valtakunnalliseksi ja Suomen suurimmaksi fysioterapiaketjuksi. Fysioterapiapalveluiden hajanaisuus ja laatuvaihtelut sekä ikääntyvän väestön kasvava tarve fysioterapiapalveluille antoivat sysäyksen Fysios-ketjun perustamiselle keväällä 2015. Tänä päivänä Fysios-ketjuun kuuluu jo yli 400 ammattilaista, 57 toimipisteessä 26 paikkakunnalla.

Fysios ja EasyFit aloittavat valtakunnallisen yhteistyön8.8.2017 08:24:46 EEST | Tiedote

Suomen suurin yksityinen fysioterapiaketju Fysios ja liikuntakeskusketju EasyFit aloittavat valtakunnallisen yhteistyön elokuussa 2017. EasyFitin liikuntapalvelut ovat luonteva jatkumo Fysioksen asiakkaille, joiden hoitojakso on päättynyt ja jotka tarvitsevat ohjausta liikkumisessa sekä liikunnallisen elämäntavan ylläpitämisessä. Toisaalta EasyFitin asiakkaiden on helppo siirtyä Fysioksen asiakkaaksi aina, kun keho vaatii erityshuoltoa. Yhteistyö näkyy asiakkaille palveluiden hankkimisen helppoutena ja kustannusetuina.

Painokevennetty juoksumatto nyt Turussa22.11.2016 10:12:04 EET | Tiedote

Teknologiakehitys tuo uusia innovaatioita myös fysioterapiaan ja kuntoutukseen. Fysios Turku (Apex Fysioterapia) on ainoana Turussa investoinut yhdysvaltalaisen AlterG:n alun perin astronauteille kehitettyyn Anti-Gravity juoksumattoon. AlterG painokevennetty -juoksumatto mahdollistaa kävely- ja juoksuharjoittelun henkilöille, joille se aiemmin on ollut mahdotonta. NASAn patentoiman ainutlaatuisen paineilmatekniikan avulla kehon omaa painoa voidaan vähentää jopa 80%. Painokevennetty harjoittelu tehostaa merkittävästi kuntoutumista, kun 80-kiloinenkin harjoittelee kuin 16-kiloinen. Näin nivelten ja lihasten kuormitusta voidaan pienentää ja niin potilaat kuin urheilijatkin voivat aloittaa kävelykuntoutuksen tai juoksemisen aikaisemmin ja tehokkaammin.

Suomalainen Fysios valmistautuu SOTE-uudistukseen8.11.2016 08:30:00 EET | Tiedote

Fysioterapiaketju Fysios kasvaa pääkaupunkiseudulla ja Joensuussa. Uusimmat Fysiokseen liittyvät yritykset ovat Helsingissä Resiinafysio Oy, Heseva-kuntoutus Oy, Fysioterapia-konsultit FTK Oy sekä Joensuun OMT-keskus Oy. Yritykset liittyvät osaksi Suomen suurinta fysioterapiaketjua Fysiosta, jonka liikevaihto nousee yritysostojen jälkeen 21,5 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä 350 terveydenhuollon ammattilaiseen.

Suomalainen fysioterapiaketju Fysios kasvaa viidellä yrityskaupalla Helsingissä, Tampereella, Kotkassa ja Porissa16.6.2016 13:00:00 EEST | Tiedote

Viiden yrityskaupan myötä SelkäCenter Helsingistä, Fysioterapiakeskus Kunnon Klinikka sekä Terapia-team Tampereelta, Neljäs Nikama Kotkasta ja Tutkimuslaitos Ergos Porista liittyvät osaksi Suomen suurinta fysioterapiaketjua Fysiosta. Yritysten johto ja työntekijät jatkavat yhteenliittymisen jälkeen Fysioksen palveluksessa. Kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva Fysios laajensi ostojen myötä palveluvalikoimansa kattamaan ensimmäistä kertaa myös lasten ja nuorten fysioterapian.

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 59 toimipistettä 26 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 400 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi