Halti Oy
Tiedotteet
24
Valikko

Suomen monipuolisin luontoliikuntatapahtuma Halti Outdoor Weekend järjestetään jälleen syyskuussa Vuokatissa!19.3.2018 15:00:46 EET | Tiedote

7.–9. syyskuuta 2018 Vuokatin hienoissa vaaramaisemissa järjestettävä tapahtuma kokoaan yhteen polkujuoksijat, vaeltajat ja pyöräilijät. Tapahtuman juuret ovat vuodesta 1945 järjestetyssä Suomen vanhimmassa vaellustapahtumassa Vuokatin Vaelluksessa, jonka perinteitä vaalitaan edelleen. Vuonna 2017 Halti lähti mukaan kehittämään tapahtumaa, ja tavoitteena onkin tarjota upeita luontokokemuksia eri lajien parissa kaikenikäisille sekä eri intensiteetillä urheileville ja ulkoileville luontoliikkujille. Tulevana syksynä lajikirjo laajenee entisestään, ja ohjelmassa on myös melontaa, metsäjoogaa ja oma vaellus koiraystäville.

HALTI-HIILIKUITUAHKIO ISPO AWARD -palkinnon voittaja 2016 - Outdoor / Talviretkeilyvarusteet21.1.2016 08:24:48 EET | Tiedote

Halti on vuodesta 1976 alkaen valmistanut innovatiivisia tuotteita, jotta kaikki ihmiset voisivat liikkua luonnossa entistä helpommin ja turvallisemmin. Viimeisten 40 vuoden aikana Halti-tuotteita on käytetty monissa maailman kauneimmissa ja unohtumattomimmissa paikoissa. Olemme yksi harvoista yrityksistä, jotka ovat varustaneet retkikuntia sekä pohjoisnavalle, etelänavalle että Mount Everestille. Haltin palkittu hiilikuituahkio jatkaa tätä samaa perinnettä.

HALTI TARKISTAA STRATEGIAANSA JA ORGANISAATIOTA - KASVUA HAETAAN UUSISTA TUOTEALUEISTA22.8.2014 09:29:41 EEST | Tiedote

Halti Oy tarkistaa strategiaansa ja organisaatiota. Yhtiö hakee kasvua erityisesti vapaa-ajan sekä multisport-tuotekategorioista. Perinteiset outdoor-, retkeily- ja alppihiihtokategoriat jatkavat mutta tiivistetyllä mallistolla. Myös jalkineet kuuluvat vahvemmin yhtiön fokukseen. RaiSki-tuotemerkkiin Halti-konsernin osana panostetaan lisää. Yhtiö investoi myös asiakassuhteiden hoitoon Suomessa ja Keski-Euroopassa. Kannattamattomista markkina-alueista luovutaan ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia etsitään erityisesti Pohjoismaista ja itäisestä Euroopasta.

Halti ja Hans Knauss tiivistävät yhteistyötään - Haltin alppilegendat saavat kovan lisäyksen27.1.2014 10:31:49 EET | Tiedote

Tiedote 27.1.2014. Alppihiihdon olympia- ja MM-mitalisti Hans Knauss on nähty Haltin Fischer-rinnevaatteissa jo usean talven ajan. Jatkossa ORF:n alppilähetysten kommentaattorina toimiva Knauss pukeutuu Haltin vaatteisiin myös vapaa-aikanaan. Tuore sopimus Knaussin kanssa liittää hänet Haltin alppilegendojen kovaan joukkoon Kalle Palanderin ja Christian Mayerin seuraan.

JUKKA-PEKKA VUORI APPOINTED HALTI´s NEW CEO10.1.2014 11:43:37 EET | Tiedote

Halti Oy 's Board of Directors has appointed M.Sc. Jukka-Pekka Vuori (46) as new CEO of the company . He will take on his new responsibilities on January 20. 2014. Vuori joins Halti from Fonecta Ltd., where he has since 2007 been responsible for the marketing, branding and corporate communications. Vuori has 15 years of management board experience in domestic and international b2c and b2b companies. He also act as chairman of the Finnish Ski Association.
  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>