Loud Group

Loud Group Oy on viihde-elektroniikkaan keskittynyt asiantuntijatukkuri, joka hoitaa mm. Jamo-, Klipsch-, Tivoli Audio -tuotemerkkien maahantuonnin ja huollon Suomessa sekä toimii Onkyo-, Pioneer- ja Teac-tuotteiden edustajana. Edustamiamme tuotteita on saatavissa hyvinvarustetuista kodinelektroniikka- ja asiantuntijaliikkeistä kautta maan.

Tivoli Audion kolme uutuutta täyttävät kodin upealla soundilla29.9.2020 10:43:52 EEST | Tiedote

Ajattomasta muotoilusta, korkealuokkaisesta äänestä ja helppokäyttöisyydestä tunnettu Tivoli Audio on uudistanut mallistonsa kulmakivituotteita. Klassikkopöytäradio Model One on saanut One+ -mallissa kevyen digitaalisen päivityksen unohtamatta alkuperäistä ikonista muotokieltä. Pari vuotta sitten julkaistut Model One Digital ja Music System Home uudistuvat molemmat Generation 2 -malleilla. Uutuudet ovat saatavilla valtuutetuilta Tivoli Audio jälleenmyyjiltä lokakuun lopussa.

Klipschin uutuuskaiuttimet haastavat soundbarit17.6.2020 08:00:00 EEST | Tiedote

Kansainvälinen audioyhtiö Klipsch lanseeraa uudet The Fives -aktiivikaiuttimet osana palkittua Heritage Wireless -kaiutinmallistoa. The Fives -kaiuttimet ovat brändin ensimmäiset aktiivikaiuttimet, jotka voi kytkeä suoraan televisioon HDMI-ARC-liitännällä. Laadukkaan kokonaisuuden viimeistelee puuvaneri sekä metalliset painikkeet ja säätimet, joissa on kunnon tuntuma. The Fives -kaiuttimet yhdistävät Paul W. Klipschin perinnön akustiikasta ja perinteikkäästä muotoilusta tämän päivän teknologiaan. Kaiuttimet ovat saatavana heinäkuusta alkaen Klipschin valtuutetuilta jälleenmyyjiltä kautta maan.

Tivoli Audion uusi Revive-kaiutin vapauttaa pöydät kaaoksesta26.11.2019 13:36:39 EET | Tiedote

Tivoli Audio Revive -kaiutin on uusin lisäys ajattomasta muotoilusta ja teknologisista innovaatioista tunnetun audiobrändin mallistoon. Revive yhdistää Bluetooth-kaiuttimen, kännykän langattoman latausalustan ja tunnelmaa luovan valaisimen samaan laitteeseen vähentäen johtojen ja tarvikkeiden määrää yö- ja työpöydillä. Tivoli Audion tunnistettavaa muotokieltä jatkava kaiutin on myynnissä valtuutetuilla jälleenmyyjillä marraskuusta alkaen.

Klipschin uutuuskuulokkeet tuovat vapautta aktiiviseen elämään9.7.2019 11:35:49 EEST | Tiedote

Yhdysvaltalainen arvostettu äänentoistojärjestelmien ja kuulokkeiden valmistaja Klipsch tuo markkinoille T5-kuulokesarjansa, jonka myötä laatutietoiset pääsevät nauttimaan valmistajan korkeasta laadusta myös langattomissa kuulokkeissa osana aktiivista elämäänsä. Klipsch T5 -sarjan kuulokkeet ovat pienikokoisia, kevyitä ja äärimmäisen miellyttäviä käyttää. Ne tuovat vapautta soittaa ja vastaanottaa puheluja sekä kuunnella musiikkia, podcasteja ja äänikirjoja missä ikinä liikutkaan. Klipsch T5 -kuulokkeet ovat erinomainen osoitus yli 70-vuotiaan audiovalmistajan tuotteiden suorituskyvystä, teknologiasta ja materiaaleista. Kuulokkeita myyvät valtuutetut Klipsch-jälleenmyyjät ympäri maan.

Tivoli Audio Fonico – pysy rytmissä uusilla nappikuulokkeilla26.5.2019 07:00:00 EEST | Tiedote

Tivoli Audion Go-sarja kasvoi langattomilla nappikuulokkeilla Selkeästä muotoilustaan ja helppokäyttöisyydestään tunnettu Tivoli Audio tuo markkinoille ensimmäiset langattomat kuulokkeensa. Uudet Fonico -nappikuulokkeet yhdistävät brändin tutun korkealuokkaisen äänenlaadun sekä pelkistetyn muotokielen. Yhdessä Bluetooth 5.0 -teknologian ansiosta kuulokkeet tarjoavat todellisen laaja-alaisen langattoman stereoäänen kompaktissa koossa. Kuulokkeita myyvät valtuutetut Tivoli Audio -jälleenmyyjät kautta maan.

Valeran uudet hiustenkuivaajat tarjoavat laatutietoisille hiljaista tehoa29.4.2019 11:56:58 EEST | Tiedote

Sveitsiläisen Valeran valikoima Suomessa täydentyy keväällä 2019 uusilla hiustenkuivaajilla Vanity Hi-Powerilla, Vanity Performancella, Vanity Comfortilla sekä energiapihillä ePower2020:lla. Uutuustuotteissa yhdistyy erinomainen kuivausteho ja hiljainen ääni. Niillä loihditaan trendikkäät kuohkeaksi föönatut hiukset niin arkeen kuin juhlaankin.Hiusalan ammattilaiset sekä laatua arvostavat kuluttajat ympäri maailman luottavat Valeran huippulaadukkaisiin hiusmuotoiluvälineisiin.

Loud Group Oy on viihde-elektroniikkaan keskittynyt asiantuntijatukkuri, joka hoitaa mm. Jamo-, Klipsch-, Tivoli Audio -tuotemerkkien maahantuonnin ja huollon Suomessa sekä toimii Onkyo-, Pioneer- ja Teac-tuotteiden edustajana. Edustamiamme tuotteita on saatavissa hyvinvarustetuista kodinelektroniikka- ja asiantuntijaliikkeistä kautta maan.