Mediaporras Oy

Ajassa elävä mainostoimisto, jonka vahvuutena on asiakkaan näköinen markkinointi. Luovina koteina toimivat Tampere ja Helsinki.

Tiedotteet
5
Valikko

Ainoa varma asia on muutos – myös markkinoinnissa16.11.2018 08:00 | Tiedote

Maailma ja sen mukana työelämä ja markkinointi elävät murroksessa. Enää ei riitä, että toimitaan kuin aiemmin, vaan on kehityttävä niin työ- kuin vapaa-aikana ja mitä erilaisimpien kanavien avulla. Digitaalisuus on muuttanut eri toimialojen rakenteita, ja alustatalous on mullistanut yritysten tavan myydä palvelujaan. Perjantaina 16.11. Pirkanmaan kovimmat markkinoinnin tekijät kokoontuvat Business Battleen Solo Sokos Hotel Torniin yhteen keskustelemaan nykymarkkinoinnista ja markkinoinnin tulevaisuudesta muutosten paineessa. Yksi Business Battlen järjestäjistä, Mediaporras, näyttää mallia tavasta reagoida maailman, bisneksen ja markkinoinnin muutokseen. Mainostoimisto vahvistaa asemaansa bränditoimistona muuttumalla Mediaportaasta Creative Crueksi.

Kimmo Pohjonen ja Ismo Alanko ainutlaatuisella yhteiskeikalla Aukustisssa5.4.2017 00:00 | Tiedote

Vuoden 2017 Aukustin ensimmäiset julkaistut artistit ovat Pete Parkkonen sekä Kimmo Pohjonen & Ismo Alanko. Viime vuonna monialaisen taiteen valtionpalkinnon saanut Pohjonen on esiintynyt lukuisilla kansainvälisillä festivaaleilla, mutta suomalaisissa kesäjuhlissa hän on vähemmän nähty ja siksi odotettu vieras. Yhteisesiintyminen Ismo Alangon kanssa tekee Aukusti-lavalle nousemisesta ainutlaatuista.

Ajassa elävä mainostoimisto, jonka vahvuutena on asiakkaan näköinen markkinointi. Luovina koteina toimivat Tampere ja Helsinki.