Myllyn Paras Oy
Myllyn Paras Oy

Vuonna 1928 perustettu Myllyn Paras Oy valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi toimipistettä, mylly ja pakastetehdas, sijaitsevat Hyvinkäällä. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä. Mylly jalostaa vuosittain noin 75 000 tonnia viljaa. 

Tiedotteet
70
Valikko

Hyvää Helmikuuta Hyvinkäältä! Kevättä odotellessa Myllyn Paras Oy tuo markkinoille maaliskuun alussa Pyöreän Kauramurotaikinan18.2.2016 10:55:14 EET | Tiedote

Myllyn Paras on kehittänyt muutaman vuoden sisällä hyvin menestyneen Pyöreän Piirakkataikinoiden sarjan. Nyt myös suosittu Myllyn Paras Kauramurotaikina saa pyöreän muodon. Tuotekehittelyn ansiosta kauramurotaikinassa on entistä kestävämpi rakenne piirakkapohjiin. Tämän ansiosta piirakat leikkautuvat vaivattomasti vuoistaan murustumatta.

MYLLYN PARAS JATKAA ARVOSTETTUA VASTUULLISUUSTYÖTÄÄN SIIRTYMÄLLÄ BIOKAASUUN9.4.2015 11:18:31 EEST | Tiedote

Maaliskuun lopulla julkistetussa Sustainable Brand Index ™ -bränditutkimuksessa Myllyn Paras oli suomalaisten kuluttajien mielestä Suomen kolmanneksi vastuullisin brändi. Tämä Pohjoismaiden laajin kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen painottuva haastattelututkimus tutki 27000 kuluttajan mielipiteet. Tutkimus selvitti miten brändit täyttävät kuluttajien odotukset sekä YK:n Global Compact -aloitteen mukaiset ympäristö- ja sosiaalisen vastuullisuudet kriteerit. Brändit on valittu tutkimukseen markkinaosuuden, liikevaihdon, henkilöstömäärän ja yleisen tunnettuuden perusteella. Suomessa vastuullisin brändi on Valio, toisena Fazer ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa tutkimuksessa mukana ollut Myllyn Paras nousi kolmanneksi.

UUTUUS: Myllyn Paras Voitaikinatasku 420 g30.9.2014 15:28:28 EEST | Tiedote

- Myllyn Paras tuo markkinoille pakastetaikinaryhmään uuden kätevän käyttöidean, joka pohjaa suosittuun Lippa-formaattiin. - Uutuus on ensiluokkaisesta voitaikinasta valmiiksi muotoiltu Voitaikinatasku, joka on paistamisen jälkeen helppo avata ilman veistä ja täyttää erilaisilla suolaisilla ja makeilla täytteillä. - Herkullinen uutuus sopii erilaisten juhlien tarjottavaksi, illanistujaisiin tai arkikäyttöön.

UUTUUS: Myllyn Paras Jyväpasta2.6.2014 16:22:47 EEST | Tiedote

Jyväpasta on kuvioltaan pieni jyvänmuotoinen pasta, joka valmistetaan durumvehnäjauhosta ja vedestä. Tuote sopii erityisen hyvin pastasalaatteihin, keittoihin ja erilaisiin täytteisiin. Käytetään myös sellaisenaan lisäkkeeksi kastikkeen kanssa, patoihin, laatikoihin ja paistoksiin. Sopii myös käytettäväksi riisin sijasta. Pakkauskoko 500 g. Jyväpasta 500 g 20 pss / me 6417700032820 40 me / EUR-lava Reseptejä: Jyväpastalla täytetyt paprikat http://www.myllynparas.fi/suomi/reseptit/paaruoat/pasta-_ja_makaroniruoat/muut_pasta-_ja_makaroniruoat/jyvapastalla_taytetyt_paprikat/?q=1 Broileri-Jyväpastatto (risoton tyyliin) http://www.myllynparas.fi/suomi/reseptit/paaruoat/pasta-_ja_makaroniruoat/keitot_ja_padat/broileri-jyvapastatto__risoton_tyyliin_/?q=1 Jyväpastasalaatti lehtipedillä http://www.myllynparas.fi/suomi/reseptit/paaruoat/pasta-_ja_makaroniruoat/salaatit/jyvapastasalaatti_lehtipedilla/?q=1 Lisätietoja: www.myllynparas.fi Kotitalousopettaja Arja Elina Laine, Ruokaviestintä 040 522

Piparinleivonnan Suomen mestaruuskilpailun finaali4.12.2013 16:25:17 EET | Tiedote

Jo kolmannen kerran järjestettävään Myllyn Paras Piparinleivonnan Suomen mestaruuskilpailuun saapui tänäkin vuonna huikea määrä osallistumisia. Kilpailusivustolle lähetetyt upeaakin upeammat valokuvat itse tehdyistä piparkakkutöistä hurmasivat yleisön ja tuomariston. Valinta oli vaikea, mutta tuomaristo valitsi kymmenien ehdokkaiden joukosta kolme finalistia kilpailemaan Piparinleivonnan Suomen mestaruudesta!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Viimeinen
  • >>

Vuonna 1928 perustettu Myllyn Paras Oy valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi toimipistettä, mylly ja pakastetehdas, sijaitsevat Hyvinkäällä. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä. Mylly jalostaa vuosittain noin 75 000 tonnia viljaa.