Restel Hotellit Oy

Restel Hotellit Oy

Restel Hotellit Oy tarjoaa 43 hotellia sekä yli 50 ravintolaa. Restel Hotel Groupin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus City & Resort -ketju ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard.

Tiedotteet
29
Valikko

Ruoholahden ja sen lähialueen asukkaille avautui tuliterä olohuone – Holiday Inn® Open Lobby on kohtaamisten uusi keskipiste5.4.2018 10:00 | Tiedote

Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva Holiday Inn® -hotelli on uudistunut. Näkyvin muutos on ketjun maailmanlaajuinen Open Lobby -konsepti. Samalla myös hotellin 256 huonetta päivitettiin uuteen ilmeeseen. Open Lobby on rennon olohuonemainen tila, joka yhdistää saumattomasti hotellin eri palvelut. Voit tavata ystäviäsi, pistäytyä baarissa, syödä hyvin tai tehdä töitä vaikkapa kahvikupillisen kera. Uudistettu hotelli avattiin torstaina 5.4.

Esteettömyys on tärkeä arvo uusissa Scandic-hotelleissa - Kuusamon Rukahovi ja kaksi Helsinki-Vantaan alueen Cumulus-hotellia brändätään tänään Scandiceiksi3.4.2018 08:00 | Tiedote

Cumulus Resort Rukahovi Rukatuntunturi sekä Cumulus Resort Airport Congress Center ja Cumulus City Airport brändätään Scandiceiksi tänään klo 14. Hotellit tulevat samalla osaksi vahvan arvopohjan hotellikulttuuria, jossa esteettömyys on yksi tukijaloista. Rukalla toteutetaan myös hyvän mielen tempaus.

Scandic aloittaa tukitoimintojen yhteistoimintaneuvottelut1.2.2018 12:00 | Tiedote

Scandic aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat 138 työntekijää yhtiön tukitoiminnoissa. Tukitoimintojen uudelleenorganisoinnin tavoitteena on luoda liiketoiminnan kasvua mahdollisimman hyvin tukeva organisaatio, joka huomioi taloudelliset ja toiminnalliset synergiaedut Scandicin ja Restelin tuki- ja hallintotoimintojen yhdistyttyä. Alustavan arvion mukaan uudelleenorganisointia koskeva suunnitelma voisi toteutuessaan johtaa enintään 45 työntekijän työsuhteen ehtojen olennaiseen muuttumiseen tai työsuhteen päättymiseen.

Restelin hotellitoiminta siirtyy Scandicille21.6.2017 09:57 | Tiedote

Restel Oy on päättänyt myydä hotelliliiketoimintansa Scandicille. Kaupan myötä Cumulus-hotellit, Holiday Inn -hotellit, joukko kaupunkihotelleja sekä niiden ravintolat siirtyvät Scandicille. Kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2017 viimeisen neljänneksen lopulla, kun kaikki viranomaishyväksynnät on saatu. Kaupan jälkeen Restel jatkaa toimintaansa ravintola-alan yhtiönä. Scandic tiedotti asiasta aikaisemmin tänään pörssitiedotteella.

Cumulus City & Resortin Hintatakuu lupaa edullisimman hotelliyöhinnan28.4.2017 10:00 | Tiedote

Restelin Cumulus City & Resortin Hintatakuun ansiosta hotellihuoneiden varauksesta tulee nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin. Cumulus City & Resort lupaa tarjota cumulus.fi-sivustollaan majoittumisen hotelleissaan markkinoiden edullisimpaan hintaan. Mikäli kuluttaja löytää varauksen tehtyään toiselta varaussivustolta vastaavan huoneen edullisemmin, tarjoaa Cumulus City & Resort ensimmäisen majoitusyön ilmaiseksi.
  • 1
  • 2
  • Viimeinen
  • >>

Restel Hotellit Oy tarjoaa 43 hotellia sekä yli 50 ravintolaa. Restel Hotel Groupin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus City & Resort -ketju ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard.