Royal Ravintolat Oy

Royal Ravintolat Oy on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus, johon kuuluu 46 yksilöllistä ravintolaa ja 20 Hanko Sushi- ja 6 Pizzarium-ravintolaa eri puolilla Suomea. Nämä yhdessä työllistävät yli 1000 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2017 on yli 100 miljoonaa euroa.

 

 

 

Tiedotteet
170
Valikko

Siipikaupungista myös Suomen paistinkääntäjien pääkaupunki – Tampere-talolla eniten Chaîne des Rôtisseurs -käätyjä suomalaisista ravintoloista29.11.2017 15:40 | Tiedote

Tiedote 29.11.2018/Vapaa julkaistavaksi. Tampere-talolla on poikkeuksellisen suuri määrä kansainvälisen paistinkääntäjien Chaîne des Rôtisseurs -järjestön jäsenkäätyjä. Royal Ravintoloilla on suurin määrä käätyjä koko maassa, joista Tampere-talolla on huimat yhdeksän käätyä, mikä tekee Tampere-talosta Suomen ravintolakulttuurin huippuyksikön. Hienoa saavutusta juhlistetaan avaamalla Tampere-talolle seinä käädyille ja kunniakirjoille joulukuun alussa.

Ravintola Palace houkutteli saliinsa suomalaisen viinimaailman tähtiä28.11.2017 12:08 | Tiedote

TIEDOTE 28.11.2017. Helsingin Eteläranta 10:n ravintola Palace on saanut keittiönsä lisäksi Suomen kirkkaimpia tähtiä vastaamaan myös viinitarjonnastaan. Viinimestareiden kolminkertainen Suomen mestari ja Pohjoismaiden parhaaksi sommelieriksi vuonna 2003 valittu Juha Lihtonen tekee lähes 15 vuoden jälkeen paluun ravintolasaliin. Hänen parinaan toimii nuoremman viinimestarisukupolven nouseva tähti sommelière Riina Nissinen, joka on vastannut Palacen viinilistan rakentamisesta.

Royal Ravintolat laajentaa Tapahtumakeskus Telakalle - ravintolabrändien avulla tarjontaan uudenlaisia tapahtumaelämyksiä22.11.2017 09:00 | Tiedote

Royal Ravintolat Oy ja Tapahtumakeskus Telakka Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Royal Ravintolat vastaa Helsingin Hernesaaressa sijaitsevan Tapahtumakeskus Telakan tilojen myynnistä sekä catering- ja ravintolatoiminnasta 1.2.2018 alkaen. Tapahtumakeskus Telakalla Royal Ravintolat panostaa räätälöityihin tapahtumaelämyksiin. Asiakkaiden elämyksissä hyödynnetään kaikkia Royalin ravintolabrändejä, joihin kuuluvat muun muassa Savoy, Sandro, Roster ja Farouge.

Royal Ravintolat mukaan viinimarkkinoille - ostaa osuuden Viinitiestä21.11.2017 10:00 | Tiedote

Royal Ravintolat ostaa vähemmistöosuuden Suomen johtaviin huippulaadukkaiden viinien ja oluiden maahantuojiin kuuluvasta Viinitie Oy:stä. Viinitie on erikoistunut artesaaniviinien saattamiseen yhä useampien kuluttajien ulottuville, sillä yhtiön omissa ja sen edustamissa laatuviineissä pyritään parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Royal Ravintolat uskoo osallisuuden pienten viinitalojen tuotteiden maahantuontiin paitsi antavan ravintoloille paremman mahdollisuuden erottautua viinilistoillaan, myös osaltaan tukevan suomalaisen viinikulttuurin yleistä kehitystä.

Ravintola Farouge tekee paluun23.10.2017 09:00 | Tiedote

Värikkään ja maistuvan libanonilaiskeittiön Suomeen vuonna 1995 tuonut ravintola Farouge tekee paluun yhteistyössä Royal Ravintoloiden kanssa. Mannerheimintielle alkujaan perustettu ja sittemmin lähes kaksi vuosikymmentä Yrjönkadun ja Iso-Roobertinkadun kulmassa ilahduttanut Farouge tuli tunnetuksi paitsi erinomaisesta ja Suomessa tuolloin uudesta, lähi-idän yrttipitoisesta makumaailmastaan, myös niin ikään eksoottisesta, sydämellisen palvelun synnyttämästä tunnelmastaan. Yhteistyö Royal Ravintoloiden kanssa herättää legendaarisen Farougen henkiin aluksi tapahtuma- ja catering-palveluna samalla, kun ravintolalle etsitään Helsingistä sopivaa liiketilaa.

Ravintola Nokka suurempaan rooliin suomalaisen ruoan lähettiläänä19.10.2017 15:00 | Tiedote

Royal Ravintolat luo suomalaisen ruokakulttuurin hyväksi tekemästään intohimoisesta työstään tunnetun Nokka-ravintolan ympärille ravintolaryhmän. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja aisaparinsa, vuoden ravintolapäällikkönä keväällä palkitun Terhi Vitikan luotsaaman Nokka-ryhmän tehtävä on toimia entistä aktiivisempana linkkinä kotimaisten tuottajien ja kuluttajien välillä. Nokka-ravintolat käsittävät Katajanokalla sijaitsevan nimeään kantavan lippulaivaravintolan lisäksi ruoanlaittoon liittyvää koulutusta, pientilallisia esitteleviä kuluttajatapahtumia, lähiruokaan liittyvää konsultointia, sekä uutena yksikkönä myös keväällä avatun Hieta-ravintolan.

Hans Välimäki ja Eero Vottonen isännöivät Palacen maatilamarkkinoita 17.10.12.10.2017 12:05 | Tiedote

Legendaarisen ravintola Palacen 22. marraskuuta avaavat keittiömestarit Hans Välimäki ja Eero Vottonen ovat kutsuneet laadukkaat suomalaiset ruokatuottajat esittäytymään Palacen maaatilamarkkinoille Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle tiistaina 17.10. Yleisölle avoimen tapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen Suomen parhaat raaka-aineet ja niiden tuottajat sekä laadukkaimpia raaka-aineita käyttävät ravintolat ja muut kotimaisen ruoan ystävät.

Hans Välimäki will restore restaurant Palace to its former glory27.9.2017 09:30 | Tiedote

Finland’s most successful and internationally renowned chef of all time, Hans Välimäki, will start operating restaurant Palace, reopening in November. Välimäki, who’s returning to fine dining after a four-year-sabbatical, has chosen Eero Vottonen, who’s at the top of the Finnish chefs’ own ranking list, as his partner in the kitchen. The pair aims to return Palace to its rightful place, the top of modern Finnish gastronomy.

Hans Välimäki lyfter restaurang Palace tillbaka till sin glans27.9.2017 09:30 | Tiedote

Den mest kända och internationellt uppskattade finska köksmästaren genom tiderna Hans Välimäki övertar restaurang Palaces kök som öppnar igen i november. Välimäki återvänder efter fyra sabbatsår till fine dining och har bett Eero Vottonen, som är i toppen på de finländska kockarnas egna rankinglista, som partner till Palaces kök. Duons målsättning är att återställa den ställning som Palace förtjänar, alltså bokstavligen till toppen på den moderna finländska gastronomin.

Hans Välimäki nostaa ravintola Palacen takaisin loistoonsa27.9.2017 09:30 | Tiedote

Suomen kaikkien aikojen menestynein ja kansainvälisesti arvostetuin keittiömestari Hans Välimäki ottaa marraskuussa uudelleen avautuvan ravintola Palacen keittiön haltuunsa. Neljän vuoden sapattivapaaltaan fine diningin pariin palaava Välimäki on pyytänyt Palacen keittiöön aisaparikseen suomalaiskokkien oman ranking-listan kärkisijaa pitävän Eero Vottosen. Parivaljakon tavoitteena on palauttaa Palace ansaitsemaansa asemaan, eli kirjaimellisesti modernin suomalaisen gastronomian huipulle.

Ravintola Hieta jatkamaan Helsingin Hietalahdenrannan yli satavuotiasta korttelikapakkaperinnettä21.4.2017 14:35 | Tiedote

Ravintola Hieta jatkaa Helsingin maineikkaimpiin kuuluvan merimiesravintolan toimintaa Hietalahdenrannassa. Tilan kahdeksas ravintoloitsija, Royal Ravintoloiden osakas Jani Hiltunen tulee vaalimaan 120-vuotiaan ravintolalegendan perinteitä ja keittiömestarinsa Ali Toppisen kanssa panostamaan rehelliseen ja laadukkaaseen, aina tuoreista raaka-aineista valmistettuun klassiseen kortteliravintolaruokaan. Huhtikuun lopussa avautuvan ravintola Hiedan vanhoja juuria kunnioitetaan myös Helsingin kantakaupungin lähiruoalla, eli ravintolan omalla oluella, makkaralla ja päivän kalalla.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>

Royal Ravintolat Oy on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus, johon kuuluu 46 yksilöllistä ravintolaa ja 20 Hanko Sushi- ja 6 Pizzarium-ravintolaa eri puolilla Suomea. Nämä yhdessä työllistävät yli 1000 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2017 on yli 100 miljoonaa euroa.