• Lehdistötiedotteet
  • Pörssitiedotteet
  • Business Wire
Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Kutsu: Uskalla Yrittää -tapahtuma kokoaa Uudenmaan nuoret yrittäjät kilpailemaan ja esittelemään liikeideoitaan23.2.2024 08:12:30 EET | Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Uskalla Yrittää on Suomen merkittävin nuorten yrittäjyystapahtuma, jonka järjestää Nuorten yrittäjyys ja talous NYT. Ympäri Suomea järjestetään helmi-maaliskuussa kymmenen aluetapahtumaa, joista valitaan osallistujat valtakunnalliseen finaaliin Helsingissä. Koko kilpailun voittaja pääsee kesällä 2024 Euroopan suurimpaan nuorten yrittäjyyskilpailuun Sisiliaan.

Kyselytulos: Ukraina herätti kuntien auttamishalut23.2.2024 08:12:18 EET | Suomen Kuntaliitto / Finlands Kommunförbund

Kysyimme kaikista Suomen kunnista loppuvuodesta 2023, ovatko ne avustaneet rahallisesti tai materiaaliavun muodossa Ukrainaa hyökkäyssodan alkamisen jälkeen. Kyselyyn vastasi 130 kuntaa, jotka arvioivat kokonaistuen olevan noin 3,2 miljoonaa euroa. Tähän summaan sisältyy raha- ja materiaalilahjoituksia sekä asiantuntija-apua ja joidenkin kuntien osalta myös kotoutumiseen käytettävää tukea.
Audico Systems Oy

Lakimuutos edellyttää jatkossa oikeudenkäyntien videotallentamista - tietojärjestelmäratkaisun toimittajaksi on valittu Audico Systems Oy23.2.2024 08:02:00 EET | Audico Systems Oy

Vuonna 2022 hyväksytyn suullisen todistelun tallentamista ja vastaanottamista koskevan lakimuutoksen mukaan käräjäoikeuden suullisista todisteluista on jatkossa tehtävä video-ja äänitallenne. Muutos merkitsee merkittäviä teknisiä uudistuksia, kun käräjäoikeuksien istuntosaleihin on asennettava videotallennuksen mahdollistavat laitteet ja tietojärjestelmät. Audico Systems Oy on valittu Oikeusrekisterikeskuksen hankintapäätöksellä todistelun tallennuksen järjestelmätoimittajaksi.
Etelä-Savon ELY-keskus

Etelä-Savon jäät ovat paksuuntuneet edellisestä jääkierroksesta 0–8 cm23.2.2024 08:00:00 EET | Etelä-Savon ELY-keskus

Etelä-Savon ELY-keskus ja Suomen ympäristökeskus mittasivat jään paksuuksia kuudella järvellä Etelä-Savossa. Mittaukset tehtiin noin 100 metrin etäisyydellä rannasta. Jääpeitteen havaitut paksuudet vaihtelivat järven mukaan 45–52 cm välillä. Alueellisilla seuranta-asemilla havaittu jääpeite oli ajankohtaan nähden 13–21 cm keskimääräistä paksumpaa. Havaintopisteiden enimmillään 5 cm paksuinen lumipeite oli rakenteeltaan kohvan ja lumen välityyppiä. Kierroksen paksuin jää (52 cm) havaittiin Korpijärvellä. Ohuin jää (45 cm) havaittiin Oravissa.
Toimittajat ilman rajoja Suomi

”Lehdistön asemaa kyseenalaistetaan – lehdistönvapaustyötä tarvitaan kasvavassa määrin”: Kaius Niemi Toimittajat ilman rajoja ry:n johtoon22.2.2024 18:22:34 EET | Toimittajat ilman rajoja Suomi

Toimittajat ilman rajoja Suomi ry:n (TIR) puheenjohtajaksi on valittu Helsingin Sanomien entinen päätoimittaja Kaius Niemi. ”Jotta Suomi pysyisi jatkossakin lehdistönvapauden mallimaana, tarvitaan aktiivista järjestökenttää lehdistönvapautta tukemaan. Lopulta kysymys on avoimen yhteiskunnan ja demokratian toteutumisesta”, hahmottaa Niemi TIR:in tavoitteen. Väistyvä puheenjohtaja on erittäin tyytyväinen. ”Saimme koko Suomelle tärkeään tehtävään kaikkien tunteman, arvostetun vaikuttajan”, kiittää Yrsa Grüne-Luoma.
SDP EDUSKUNTA

SDP:n Saku Nikkanen: Työmarkkinoille löydettävissä dynaamisia talousuudistuksia, joista myös työntekijät hyötyisivät22.2.2024 18:05:10 EET | SDP EDUSKUNTA

Työmarkkinoita on mahdollista kehittää ja varmasti myös uudistaa, mutta nyt hallitusohjelmassa esitetyt heikentävät toimet koskevat pelkästään palkansaajapuolta. Hallituksen ajamat toimet heikentävät sekä työntekijän turvaa että taloutta. Toisaalta työlainsäädäntöä koskevilla kirjauksilla työnantajien päätösvaltaa ollaan lisäämässä kaikilla tasoilla, sanoo Saku Nikkanen.
Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Nuorten Uskalla Yrittää -kilpailu 2024: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueelta kuusi yritystä jatkaa finaaliin22.2.2024 18:02:10 EET | Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin järjestämässä Uskalla Yrittää -tapahtumakokonaisuudessa Oulun aluetapahtumaan osallistui 22. helmikuuta 2024 yhteensä 35 nuorten perustamaa harjoitusyritystä (NYT-yritystä) ja noin 100 nuorta. Yritysmaailman ja opetusalan asiantuntijoista koostuva tuomaristo valitsi kilpailuun osallistuneiden joukosta 6 yritystä, joiden tie jatkuu finaaliin huhtikuussa Helsingissä. Yläkoulun ja toisen asteen opiskelijat esittelivät yritystensä tuotteita ja palveluita Uskalla Yrittää -tapahtumassa kauppakeskus Valkeassa.
SDP

SDP:n Razmyar: Kyllä maahanmuuttaja työllistyy, jos Suomen asenne paranee22.2.2024 17:50:12 EET | SDP

Helsingin Sanomat uutisoivat tällä viikolla, että ulkomaalaisten työttömien määrä on noussut Suomessa ennätyksellisen suureksi. Työ- ja elinkeinoministeriön mukaan Suomessa oli joulukuussa yli 44 000 ulkomaalaista työtöntä työnhakijaa. SDP:n Nasima Razmyar korostaa, että maahanmuuttajien työllistymiseen vaikuttaa sekä nykyinen taloustilanne, mutta myös asenneilmapiiri ja hallituksen maahanmuuttovastainen politiikka.
Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Nuorten Uskalla Yrittää -kilpailu 2024: Keski-Suomen aluekilpailussa finaalipaikan nappasi neljä yritystä22.2.2024 17:17:18 EET | Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin järjestämässä Uskalla Yrittää -tapahtumakokonaisuudessa Jyväskylän aluetapahtumaan osallistui 22. helmikuuta 2024 yhteensä 20 nuorten perustamaa harjoitusyritystä (NYT-yritystä) ja 47 yläkoulun sekä toisen asteen opiskelijaa. Yritysmaailman asiantuntijoista koostuva tuomaristo valitsi kilpailuun osallistuneiden joukosta neljä yritystä, joiden tie jatkuu finaaliin huhtikuussa Helsingissä. Nuoret esittelivät yritystensä tuotteita ja palveluita Uskalla Yrittää -tapahtumassa kauppakeskus Sokkarilla.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye