• STT Info
  • Business Wire
Hyvinvointiala HALI ry

Hyvinvointiala HALI ry: Varhaiskasvatuksen työvoimapula huolestuttaa21.5.2019 15:23:05 EEST | Hyvinvointiala HALI ry

Hyvinvointiala HALI ry on huolissaan päiväkotien ammattitaitoisen henkilöstön riittävyydestä. Työ- ja elinkeinoministeriön maaliskuussa julkaistun ammattibarometrin mukaan lastentarhanopettajista on tällä hetkellä pulaa lähes koko maassa, erityisesti esimerkiksi pääkaupunkiseudulla. Tilannetta heikentää vuonna 2018 päivitetyn varhaiskasvatuslain myötä toteutettavat henkilöstön kelpoisuusehtojen tiukennukset. Uusien säännösten mukaan jopa puolella lastentarhaopettajista on oltava alan yliopistotutkinto viimeistään vuonna 2030.
Kallio Brewery

Art Fair Suomi 19 saa oman taideoluen - taideolutkävelyllä tutustutaan näyttelyyn taideolutta nauttien ja Dart Art -tikkakilpailussa heitetään tikkaa teoksiin.21.5.2019 13:54:28 EEST | Kallio Brewery

Art Fair Suomi 19 -tapahtumaa vietetään Helsingissä Kaapelitehtaalla 22-26.5.2019. Ensimmäistä kertaa järjestettävällä taideolutkävelyllä Jane Hughes tutustuttaa näyttelyn teoksiin ja samalla maistellaan tapahtuman omaa AFS 19 -taideolutta. AFS 19 -taideoluen etiketeissä esiintyvät teokset valittiin kilpailulla. Art Fair -baarin ohjelma huipentuu sunnuntaina taidetikka -kilpailuun, jossa heitetään tikkaa teoksiin. Kuvataiteilija Keijo Sundvall (Keke Top) teoksissa komeilevat mm. Alex Stubb , Jyrki Katainen ja Timo Soini. Voittajajoukkue palkitaan taideämpärillä.
Rakennusliitto ry

Rakentajat kokoontuvat liittokokoukseen Helsinkiin - Työtä ja turvaa!21.5.2019 13:47:19 EEST | Rakennusliitto ry

Rakennusliitto asettaa suuntaviitat toiminnalleen seuraavaksi neljäksi vuodeksi sekä valitsee liiton hallinnon ja johdon liiton 24. liittokokouksessa Helsingissä perjantaista alkaen. Kokous alkaa avajaisistunnolla Marina Congress Centerissä Helsingissä perjantaina 24.5. kello 12. SAK:n tervehdyksen kokoukselle tuo varapuheenjohtaja Matti Huutola. Kansainväliset tervehdykset esittävät rakentajien maailmanliiton BWI:n pääsihteeri Ambet Yuson ja rakentajien Euroopan federaation EFBWW:n pääsihteeri Sam Hägglund.
Mastercard

Mastercard lisää tukeaan naisten jalkapallolle21.5.2019 12:31:59 EEST | Mastercard

Helsinki, 21.5.2019 – Mastercard on yksi maailman aktiivisimmista suurten urheilutapahtumien sponsoroijista ja lisää nyt tukeaan naisten jalkapallolle. Se haluaa näin tukea sukupuolten välistä tasa-arvoa urheilussa sekä markkinoinnissa. Mastercard on jo kauan puhunut monimuotoisuuden, osallisuuden ja kumppanuuden tärkeyden puolesta edistääkseen urheilun hyvää hallintoa, rehellisyyttä ja lahjomattomuutta. Mastercard on ollut merkittävä naisten jalkapallon sponsori jo 25 vuotta. Lajin muuttuessa entistä ammattimaisemmaksi ja kilpailun koventuessa Mastercard uskoo, että nyt on otollinen hetki sijoittaa seuroihin ja pelaajiin. Se on suorin tapa lisätä paljon kaivattuja resursseja naisurheiluun. Mastercard tukee näin naispelaajia ja heidän seurojaan, auttaa seuroja kasvamaan ja lisää lajin vetovoimaa entistä laajemman kannattajajoukon piirissä. Naisten jalkapallo on nykyisin suositun joukkuelaji nuorten naisten keskuudessa ja sen suosion uskotaan kasvavan, kun seurat menestyvät ja maailman
Visit Naantali

Missejä, meripelastusta ja Samuli Edelmann21.5.2019 12:15:35 EEST | Visit Naantali

Ohjusvene Naantaliin messuvierailla on mahdollisuus tutustua kaikkina kolmena messupäivänä rajattuina kellonaikoina. Messujen ohjelmalavalla nähdään jälleen Fashion Teamin muotinäytöksiä ja messujen päätteeksi kruunataan Miss Model of the World -osakilpailun voittaja. Messujen avajaisia vietetään perjantaina klo 16.00, jolloin messut avaa kansanedustaja Vilhelm Junnila. Messujen avauspäivää juhlistetaan klo 22.30 flyboard-taituri Vadim Nekhaevin led-valonäytöksellä.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>