SDP

SDP:n puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärvi: Kokoomus on käymässä seuraavaksi sunnuntailisien kimppuun15.6.2024 15:53:52 EEST | SDP

Kokoomus hyväksyi puoluekokouksessaan linjakseen sen, että sunnuntailisät eivät olisi enää turvattu lakisääteisesti, vaan ne vietäisiin paikallisen sopimisen piiriin. Kokoomus ajaa hallituksessa paikallisen sopimisen heikentämistä ja sen jälkeen haluaa siirtää työntekijöiden toimeentulon kannalta merkittävän sunnuntailisän paikallisesti sovittavaksi.
Suomen Keskusta r.p.

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikon poliittinen katsaus Keskustan puoluekokouksessa 15.6.202415.6.2024 10:05:12 EEST | Suomen Keskusta r.p.

Hyvät aatesisaret ja aateveljet, Puoluekokousväki – ystävät! Kaikki tiet vievät jonnekin. Ja joskus tiet risteävät. Tänään tiellä tulimme toisiamme vastaan. Kiitos kun tulit. Olen edessänne puhumassa viimeistä kertaa tämän hienon puolueen puheenjohtajana. Risteyksessä. Viime vuosien yksi hienoimmista kirjoista on Tommi Kinnusen Neljäntien risteys. Kirja kertoo monen sukupolven mittaisen suomalaisen sukutarinan. Neljäntien risteys on oikeasti yhä olemassa, kirjailijan synnyinseudulla Kuusamossa. Kaikki paikalliset siellä vaarojen maisemissa tuntevat risteyksen. Yksi tie vie Ouluun, yksi Lopottiin. Yksi rantaan, yksi kirkkoon. Minne tiet vievät tästä Keskustan risteyksessä? Meidän risteyksessä on kai yksi tie vie vasemmalle, yksi oikealle. Yksi menneeseen, yksi tulevaan. Minkä tien valitsemme? Vai olisiko sittenkin viisasta toviksi pysähtyä ja katsella ympärilleen ennen kuin jatkaa matkaa. Vapaan kansan suoralta tieltä, keskeltä näkee kauas. Hyvät ystävät, Erilaiset kriisit kotimaassa ja
Elinkeinoelämän keskusliitto EK

EK:lla huoli pk-yritysten vientipalveluista – Team Finlandin fokus siirrettävä nopeasti palveluiden konkreettiseen kehittämiseen14.6.2024 18:18:13 EEST | Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Suomen talous lähestyy kasvukäännettä. Siksi Team Finlandin fokus on saatava nopeasti siirrettyä hallinnon uudistuksista kaikkein tärkeimpään eli yritysten vientipalveluiden konkreettiseen kehittämiseen. Siirtymävaiheessakin on varmistettava palveluiden ensiluokkainen, häiriötön toiminta. Se on erityisen tärkeää Suomen pk-sektorille.
Espoon kaupunki - Esbo stad

Tilastot ja tutkimukset -kuukausitiedote kesäkuu 202414.6.2024 17:11:34 EEST | Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon väestö osa-alueittain 31.12.2023 -tietoisku on valmistunut. Espoon väestönlisäyksestä selvästi suurempi osa tuli vuonna 2023 kokonaismuuttovoitosta (7 385 henkeä) kuin luonnollisesta väestönlisäyksestä (1 430 henkeä). Espoolaiset äänestivät eurovaaleissa keskimääräistä vilkkaammin. Espoon väkiluku oli huhtikuun 2024 lopussa ennakkotietojen mukaan 316 110. Työttömyyden kasvu jatkui huhtikuussa.
Suomen Keskusta r.p.

Puheenjohtaja Annika Saarikon puhe puoluekokouksen avauksessa Jyväskylässä 14.6.202414.6.2024 14:50:26 EEST | Suomen Keskusta r.p.

Hyvät keskustalaiset, Aatesisaret ja veljet! Alkava kesä, viikot ennen juhannusta ovat täynnä vehreyttä ja valoa. Suomi on parhaimmillaan pientareiden kukissa, koivujen vihreän eri sävyissä ja peilityynissä järvissä. Me keskustalaiset kokoonnumme tänne Jyväsjärven rannoille viettämään kesäisiä päiviä yhdessä ja rakentamaan suuntaa Suomelle ja puolueellemme. Olette sydämellisesti tervetulleita jokainen. Ja huomenna meitä on täällä vielä moninverroin enemmän väkeä! Emme ole täällä Jyväskylässä koolla ensimmäistä kertaa – kokous kolmenkymmenen vuoden takaa on piirtynyt vahvasti puolueen syvämuistiin. Silloinkin Suomelle totisesti etsittiin yhdessä suuntaa, lamavuosien keskellä ja Neuvostoliiton romahduksen jälkeen. Tuolloin Keskusta kokosi sisäänsä koko vaativan kansallisen keskustelun EU-jäsenyyden mahdollisuuksista ja uhista. Olimme monen äänen ja mielipiteen joukko – ja sellaisena valtavan vahva. Keskusta ratkaisi Suomen suunnan. Toivon, että tässä kokouksessa – vaikkakaan ei varmasti
Tampere-talo Oy

Tampere-talo-konserniin kuuluvalle Talo Events Oy:lle Ekokompassi-merkki14.6.2024 14:21:51 EEST | Tampere-talo Oy

Tampere-talo-konserniin kuuluvalle Talo Events Oy:lle on myönnetty 14.6.2024 Suomen luonnonsuojeluliiton Ekokompassi-sertifikaatti. Kyseessä on yhtiön ensimmäinen, kokonaan oma, ympäristömerkki. Tunnustus myönnetään, kun yritys noudattaa ympäristölainsäädäntöä, nimeää ympäristövastaavan, kartoittaa ympäristövaikutuksensa, sitoutuu ympäristölupaukseen, ohjeistaa henkilöstöä, laatii ja päivittää ympäristöohjelman, huolehtii jätehuollosta ja kemikaalien turvallisesta käsittelystä sekä raportoi vuosittain ympäristötoimenpiteidensä edistymisestä, ja nämä toimenpiteet on auditoitu virallisen Ekokompassi-auditoijan toimesta. Ekokompassi-ympäristösertifikaatti vahvistaa Talo Events Oy:n asemaa vastuullisena toimijana tapahtuma-alalla ja osoittaa yrityksen sitoutumisen kestävän kehityksen periaatteisiin.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye