• STT Info
  • Business Wire
Messukeskus

Auto 2018 -tapahtumassa koeajossa lähes 200 uutta autoa20.9.2018 19:47 | Messukeskus

Nyt jo toista kertaa Auto-tapahtuma tuo uudet autot Messukeskukseen Helsinkiin. Tapahtuma on myynti- ja koeajotapahtuma, jossa koeajojen lisäksi voi tutustua uutuuksiin osastoilla. Tänä vuonna koeajossa on lähes 200 uutta autoa. Koeajossa olevien sähköautojen lukumäärä on triplaantunut kahdessa vuodessa ja nyt pääsee koeajamaan lähes 30 vaihtoehtoista energiaa hyödyntävää ajoneuvoa. Auto 2018 järjestetään perjantaista sunnuntaihin 9. – 11.11.2018 Messukeskuksessa.
Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo haluaa tarjota kaikille nuorille harrastusmahdollisuuksia20.9.2018 16:48 | Espoon kaupunki - Esbo stad

Kun koulupäivät päättyvät kaikissa Espoon yläkouluissa keskiviikkoisin viimeistään klo 14.30, on yläkoululaisilla sen jälkeen mahdollisuus harrastaa. Toimintamalli otettiin käyttöön kaikissa Espoon yläkouluissa kuluvan syyslukukauden alusta lähtien. Kyseessä on kahden vuoden kokeilu, jonka aikana seurataan toimintaa, nuorten tahtoa ja osallistumista sekä kuullaan myös rehtoreiden näkemyksiä.
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Ny specialriskfinansiering hjälper Finnfund att rikta allt fler investeringar till de fattigaste länderna20.9.2018 16:46 | Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Enligt statens ägarstyrning ska bolaget för utvecklingsfinansiering Finnfund särskilt investera i de fattigaste länderna samt i projekt som har hög riskfaktor men betydande utvecklingseffekter. För att genomföra riktlinjerna beslutade statsrådet återinföra specialriskfinansieringen som den här gången uppgår till 75 miljoner euro.
SDP EDUSKUNTA

SDP:n Torsti: OKM aikoo leikata taas 900 miljoonaa euroa koulutuksesta ja jättää 15-vuotiaat pahimmillaan heitteille20.9.2018 15:52 | SDP EDUSKUNTA

Eilen eduskunnassa oli käsittelyssä opetus- ja kulttuuriministeriön asiat. SDP:n Pilvi Torsti korostaa, että iso kuva pysyy. Hallitus esittää rajuja supistuksia koulutukseen ja tulevaisuuteen, joihin juuri nyt pitäisi yli-investoida. -Tarvitsisimme koulutusradikaaleja ratkaisuja ja tulevaisuusinvestointeja, mutta budjetin iso kuva on tässä: nettoleikkaukset koulutukseen vuonna 2019 julkisessa taloudessa ovat noin 900 miljoonaa. Supistuksia tehdään yli miljardi, lisäyksiä noin 150 miljoonaa. Indeksijäädytykset pysyvät voimassa. Torsti jatkaa, että erityishuoli koskee ammatillista koulutusta. Siitä ollaan jälleen säästämässä lähemmäs 200 miljoonaa. -Kentältä ja perheiltä tuleva palaute viittaa siihen, että meillä on paljon nuoria, joiden koulunkäynti uhkaa katketa, koska opettajilla ei ole mahdollisuuksia riittävään henkilökohtaiseen huomioon. Torsti ei voi ymmärtää, miksi hallitus ei ole edelleenkään ottanut harkintaan talouspolitiikan arviointineuvoston keskeisintä koulutuspoliittisten

Syysaukiolo ja uusi menu - Snickari piristää Naantalin ravintolatarjontaa20.9.2018 14:50 | Ravintola Snickari

Kesällä 2017 avattu ravintola Snickari saavutti nopeasti niin Naantalin asukkaiden kuin kesävieraidenkin suosion. Tänä vuonna herkuttelua jatketaan, vaikka kesä päättyikin - Snickari pitää ovensa auki ensimmäistä kertaa koko syksyn, tuoden kaivatun lisän Naantalin ravintolatarjontaan myös kesäsesongin ulkopuolella. Keittiömestari Riccardo Soldatin suunnittelemalta Terra & Mare -menulta löytyy Snickarin tyylille uskollisesti puhtaita, aitoja makuja, tällä kertaa välimerellisellä teemalla.
Wolfcom

Naughty BRGR automatisoi ravintoloidensa omavalvonnan20.9.2018 14:17 | Wolfcom

Suomen parhaita hampurilaisia tarjoava Naughty BRGR -ravintolaketju on valinnut kotimaisen Fredman Groupin toimittamat digitaaliset omavalvonta- ja johtamispalvelut varmistamaan ravintoloidensa ruokaturvallisuutta ja vähentämään hävikkiä. Fredmanin älykkäät keittiönjohtamispalvelut automatisoivat ravintoloiden arkirutiineja ja helpottavat keittiöhenkilökunnan työtä minimoimalla ruoanlaittoon ja asiakaspalveluun kuulumattomia toimenpiteitä.
DT Finland Oy (STARK)

STARK nimittää Pasi Korhosen hankintajohtajaksi20.9.2018 14:10 | DT Finland Oy (STARK)

Pasi Korhonen on nimitetty 1.10. alkaen STARK Suomen hankintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Korhonen siirtyy Starkille Eltel Networks Oy:n hankintajohtajan tehtävästä. Hän on aiemmin toiminut kansainvälisissä hankinnan johtotehtävissä mm. Skanskalla, Outokumpu Oyj:ssä, Ruduksella sekä irlantilaisessa rakennustarvikekonserni CRH plc:ssä. Nykyinen osto- ja logistiikkajohtaja Kari Wahlman jatkaa johtoryhmässä logistiikkajohtajana.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>