• Lehdistötiedotteet
  • Pörssitiedotteet
  • Business Wire
  • GlobeNewswire
Kasvu Open

Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolulle haetaan toimialojen tulokkaita ja innovaatioita22.1.2020 15:17:09 EET | Kasvu Open

Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolulle halutaan haastaa mukaan erityisesti toimialojen uusia tulokkaita sekä innovaatioita, joita voi hyödyntää älykkään kaupungin ja liikenteen kehittämisessä. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Haku on auki 11.3.2020 asti.

Akava: Työllisyystoimenpiteissä on edettävä nopeasti22.1.2020 14:31:48 EET | Akava ry

Akavan hallitus painottaa työllisyystoimenpiteiden kiireellisyyttä keskusteltuaan kokouksessaan Suomen työmarkkinatilanteesta ja työllisyystoimenpiteistä. Ruotsin työmarkkinaministeri Eva Nordmark vieraili Akavan hallituksen kokouksessa ja kertoi maan työllisyyspolitiikan painotuksista viime vuosina. Ruotsin työllisyysaste on kesän jälkeen alentunut hieman, mutta on edelleen 77 prosenttia. Suomessa työllisyysaste on syksyn aikana pysähtynyt 72,6 prosenttiin.
SDP EDUSKUNTA

Toimituksille tiedoksi SDP:n Filatovin kirjoitus kokoomuksen avaukseen liittyen22.1.2020 14:28:52 EET | SDP EDUSKUNTA

Toimituksille tiedoksi kansanedustaja Tarja Filatovin kirjoitus Facebookissa. Filatov on eduskunnan valtiovarainvaliokunnan jäsen. https://www.facebook.com/tarja.filatov *** Kokoomus julistaa, että tarvitaan 120.000 työpaikkaa, että talous on tasapainossa. Kyllä,työllisyyttä on ehdottomasti parannettava ensisijaisesti ihmisten hyvinvoinnin vuoksi. Talouden tasapaino on tässä vain väline. Talouden tasapainon ja työllisyyden välillä on selvä yhteys. Oleellista on työpaikkojen määrän ohella, tehdyt työtunnit, työn tuottavuus, palkkataso. Nyt työllisyys on lähinnä palvelualojen varassa. Kansainvälinen talous vaikuttaa vientiimme. On oikeastaan absurdia, että työn laadusta ei puhuta mitään. Jos yksi ihminen tekee useampaa työtä ja on silti riippuvainen toimeentulotuesta, työllisyys ei ole kovin palkitsevaa. Eikä lisää hyvinvointia. Ristiriitaista on se, että viime eduskuntakaudella työllisyys kyllä parani, mutta toimeentulotukiasiakkuus ei vähentynyt, vaan jopa kasvoi työllisyystoimien seur
Homepakolaiset ry

Potilasjärjestön kysely kertoo sisäilmasairaiden vakavasta eriarvoisuudesta terveydenhuollossa22.1.2020 14:25:23 EET | Homepakolaiset ry

Homepakolaiset ry:n kyselyyn vastanneista vain harva koki saaneensa terveydenhuollosta apua sisäilmaoireisiinsa ja tulleensa asiallisesti kohdatuksi. Vähättelyn kokemukset toistuivat vastauksissa, ja moni myös epäröi kertoa lääkärille oireiden sisäilmayhteydestä. Potilasjärjestö pitää tuloksia hälyttävinä ja toivoo aiheesta pikaista jatkoselvitystä.
Sport Kuntotestaus ja Valmennus Oy

Sport Oulu ohjaa liikunnallisempaan elämäntapaan22.1.2020 14:09:50 EET | Sport Kuntotestaus ja Valmennus Oy

Sport Kuntotestaus & Valmennus Oy/Sport Oulu on oululainen yritys, joka aloitti tammikuussa uudessa toimipisteessä Oulunlahdessa. Yrityksen tavoitteena on ohjata asiakkaitaan aloittamaan turvallisesti ja tehokkaasti liikunnallisempi elämäntapa. Lisäksi yritys palvelee aktiiviliikkujia ja urheilijoita varmistamalla erilaisilla kuntotestaus- ja valmennuspalveluilla oheispalveluineen tehokkaampi ja tuloksekkaampi harjoittelu. Nykyään asiakkaana on yhä enemmän myös yrityksiä, jotka haluavat panostaa henkilöstönsä jaksamiseen ja ennaltaehkäistä esim. tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja masennuksesta johtuvaa työkyvyttömyyttä. Tulemme myös asiakkaan luokse – toiminta-alue on Pohjois-Pohjanmaan, etäyhteyksillä valmennustoiminnassa koko Suomi.
Messukeskus

Sairaanhoitajapäivät tuo näkyville hoitotyön arjen uudet haasteet22.1.2020 13:48:01 EET | Messukeskus

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutus- ja näyttelytapahtuma. Näyttely ja tietoiskuohjelma tuovat esiin työn haasteita ja tarjoavat uutta tietoa ja teknologisia ratkaisuja. Klinikka-lavalla puhutaan muun muassa pelkopotilaiden virtuaalilääkkeestä, terveyshuuhaasta ja uudesta 2020-luvun kansansairaudesta. Sairaanhoitajapäivillä on luvassa myös ajankohtainen katsaus työmarkkinaneuvotteluista. Tapahtuma järjestetään 25.–26.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.
Eläketurvakeskus (ETK)

Kutsu medialle: Miltä suomalainen eläketurva näyttää kansainvälisessä vertailussa?22.1.2020 13:37:45 EET | Eläketurvakeskus (ETK)

OECD:n huippuasiantuntijat esittelevät tuoreen kansainvälisen vertailun tuloksia 4.2. Eläketurvakeskuksessa. Miltä Suomen tilanne näyttää nyt, entä tulevaisuudessa – riittävätkö eläkkeet, kestääkö järjestelmä? Paikalla OECD:n eläkeasioiden johtaja Hervé Boulhol ja eläke-ekonomisti Maciej Lis. Mukana paneelikeskustelussa muun muassa Suvi-Anne Siimes (Tela), Minna Helle (Teknologiateollisuus) ja Ilkka Kaukoranta (SAK).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>