• Lehdistötiedotteet
  • Pörssitiedotteet
  • Business Wire
Vihreät Euroopan parlamentissa

Europarlamentaarikko Alametsä kommentoi parlamentin päätöslauselmaa häirintään puuttumisesta: “Europarlamentti ei voi sulkea silmiään häirinnältä.”1.6.2023 14:50:40 EEST | Vihreät Euroopan parlamentissa

Euroopan parlamentti hyväksyi tänään päätöslauselman häirintään puuttumisesta. Euroopan parlamentti äänesti myös vaativansa ulkopuolisen tahon tutkimusta, jotta ongelman laajuus saadaan selville. Europarlamentaarikko Alametsä vaatii rangaistuksia häirintään syyllistyneille.
Tampereen yliopisto

Ruokalähettien työssä riskit kasautuvat1.6.2023 14:36:21 EEST | Tampereen yliopisto

Digitaalisten alustojen ruokalähetit ovat tuoreiden tutkimustulosten mukaan jatkuvassa tapaturmariskissä. Alustojen kautta tehdyssä ruokalähettityössä on vähemmän turvallisuutta kuin perinteisen kuljetusalan ja kaupan ruokajakelutyössä. Alustatyöntekijöiden riskejä tuottavat urakkaluontoinen keikkatyö, aikapaine ja yksintyöskentely. Digitaalinen hallinta, jolla työtä ohjataan, ei ole kaikilta osin läpinäkyvää.

KUTSU MEDIALLE: Tervetuloa Saunan aamuun 8.6. Suomen Saunaseuralle1.6.2023 14:31:52 EEST | Suomen Saunaseura ry

Tule viettämään kesän kauneinta aamua meren äärelle, saunan lämmityksen tuoksuun! Ohjelmassa mielenkiintoista puhetta saunasta, maistuva aamiainen ja tietenkin saunomista. Jaamme aamun aikana myös Saunaseuran vuotuisen Löylynhenki-palkinnon, joka myönnetään tänä vuonna Sauna Aidille. Palkinnon tulee vastaanottamaan valokuvaaja Mikkel Aaland, joka toimii Sauna Aidin keulakuvana.
Stadion-säätiö

OLYMPIASTADION JA TAHTO OVAT KESÄN SYKÄHDYTTÄVIMMÄT LOMAKOHTEET - 12.6. LUVASSA ERIKOISOHJELMAA1.6.2023 14:00:00 EEST | Stadion-säätiö

Tänä vuonna 85 vuotta täyttävä Olympiastadion ja siellä sijaitseva Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO ovat auki koko kesän aamusta iltaan. Olympiastadionilta löytyy mukavaa tekemistä ja sykähdyttäviä elämyksiä koko perheelle. 72 metriä korkeasta Olympiastadionin tornista avautuu hulppeat näkymät Helsingin kesäiseen kaupunkimaisemaan. Kesä käynnistetään 12.6. stadionin syntymäpäivillä, jolloin luvassa on paljon ohjelmaa.
ELY-keskukset

Kesän 2023 leväseuranta on alkanut (Varsinais-Suomi, Satakunta)1.6.2023 13:54:07 EEST | ELY-keskukset

Tällä viikolla käynnistyi jälleen kesäkuun alusta syyskuun loppuun kestävä valtakunnallinen sinileväseuranta. Seurannan aikana havainnoidaan sinilevien esiintymistä Suomen järvissä ja merialueilla. Tänä kesänä Lounais-Suomessa (Varsinais-Suomi ja Satakunta) ELY-keskuksen vakioseuranta koostuu 36 havaintopaikasta, joista 20 sijaitsee merialueella ja 16 sisävesissä. Osa havaintopaikoista on ollut mukana seurannan alusta eli jo vuodesta 1998 saakka.
Schneider Electric

Loviisan Asuntomessujen Lilla Hygge on kuin luotu älykotoiluun1.6.2023 13:28:38 EEST | Schneider Electric

Tiedote, 1.6.2023 – Kirjailija Hannele Lampelan ja psykoterapeutiksi opiskelevan Markus Lampelan perheen unelmien kotikaupunki löytyi puolitoista vuotta sitten Loviisasta, joka sijaitsee meren rannalla Porvoon ja Kotkan puolivälissä. Loviisassa oli perheen kaipaamaa idyllistä tunnelmaa, jota löytyy myös heidän vakituisesta lomakohteestaan Kalajoen hiekkasärkiltä. Elokuussa Lampelat pääsevät muuttamaan uuteen kotiinsa Loviisanlahden itäiselle rannalle, mutta sitä ennen heidän talonsa Lilla Hygge on osa vuoden 2023 Asuntomessuja. Messualueena on tänä vuonna Kuningattarenranta, josta on vain lyhyt kävelymatka Loviisan historialliseen vanhaan kaupunkiin ja keskustaan. Messualueella on pientaloja, rivitaloja, kerrostalo ja jopa kelluvien asuintalojen kortteli, jossa on tilaa yhdeksälle kelluvalle kodille. Lampeloiden tie asuntomessujen rakentajaperheeksi kulki pienen mutkan kautta. – Minua kiehtoi ajatus messutalosta, joten vakoilin messujen verkkosivuja ja taivuttelin Markusta suunnitelman
Varsinais-Suomen ELY-keskus

Rävsundsbron har inspekterats vidare denna vecka1.6.2023 13:20:12 EEST | Varsinais-Suomen ELY-keskus

Rävsundsbron har inspekterats närmare denna vecka utifrån observationerna från förra veckans inspektion. Vid inspektionen observerades inga nya strukturella skador på bron. Samtidigt observerades att sänkningen av hastighetsbegränsningen till 30 km/h har minskat brons rörelser. För närvarande är massor enligt fordonsförordningen tillåtna på bron. Nya specialtransporttillstånd beviljas tills vidare inte för bron, eftersom analysen av brons mätresultat pågår. Fler mätpunkter kommer också att installeras på bron, med hjälp av vilka man strävar efter att noggrannare utreda belastningen på bron och brons rörelser.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kertomuksia kestävästä elämästä -teoksessa etsitään motivaatiota ja sitoutumista vastuullisiin valintoihin ja hyvinvointiin1.6.2023 13:20:00 EEST | Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Keskustelukirja nivoo yhteen tutkimustietoa ja esimerkkitarinoita siitä, mikä saa ihmiset, yhteisöt ja yritykset tavoittelemaan kestävämpää elämää ja sitoutumaan vastuullisiin valintoihin. Kirjan haastatteluissa ääneen pääsevät yritysten, kansalaisyhteiskunnan, tieteen ja taiteen tunnetut edustajat.
Varsinais-Suomen ELY-keskus

Kirjalansalmen siltaa on jatkotarkastettu tällä viikolla1.6.2023 13:19:05 EEST | Varsinais-Suomen ELY-keskus

Kirjalansalmen siltaa on tarkastettu tällä viikolla tarkemmin viime viikon tarkastuksen havaintojen pohjalta. Tarkastuksessa ei havaittu sillassa uusia rakenteellisia vaurioita. Samalla havaittiin, että nopeusrajoituksen alentaminen 30 km:iin/h on vähentänyt sillan liikkeitä. Tällä hetkellä sillalla on sallittu ajoneuvoasetuksen mukaiset massat. Uusia erikoiskuljetuslupia sillalle ei toistaiseksi myönnetä, sillä sillan mittaustulosten analysointi on kesken. Sillalle tullaan myös asentamaan lisää mittauspisteitä, joiden avulla pyritään selvittämään tarkemmin sillalle aiheutuvaa rasitusta ja sillan liikkeitä.
Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy

Tuomon & Markuksen uudella singlellä ja videolla soi Galway-muiston tummanpuhuva varjo – video ensinäytössä Soundissa tänään1.6.2023 12:55:21 EEST | Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy

Tuomo Prättälän ja Markus Nordenstrengin Tuomo & Markus -duo julkaisee 2. kesäkuuta uuden version ylistetyllä Game Changing -albumilla aiemmin julkaistusta Galway-kappaleestaan. Painavan tarinan avaaminen vaati autenttiset puitteet, joten duo kävi toukokuun alussa paikan päällä Galwayssa, Irlannissa ohjaaja Tero Ahosen kanssa kuvaamassa kappaleeseen puhuttelevan videon. Singlen lyriikka kertoo synkästä tosielämän muistosta, jota Markus Nordenstreng on kantanut mukanaan vuosikymmeniä. Galway-video on katsottavissa tänään 1. kesäkuuta ensinäytössä Soundissa.
1KOMMA5° Suomi

1KOMMA5° ja WACKER ovat yhteistyössä tuottaneet ekologisemman aurinkopaneelin, nyt se on saatavilla Suomessa yksinoikeudella 1KOMMA5° Suomen kautta1.6.2023 12:38:32 EEST | 1KOMMA5° Suomi

Uusiutuvan energian edelläkävijä 1KOMMA5° tuo Suomeen rajoitetun erän täysin mustia aurinkopaneeleja, jotka on tuotettu WACKERin korkean puhtausasteen polykristallisilikonin avulla. Vastaavanlaista tuotetta ei tällä hetkellä Suomen markkinoilta löydy. Aurinkopaneelia ei ole pelkästään brändätty uudestaan vaan koko tuotantoketjua on muokattu osallistumalla kehitysprosessiin ja suunnitteluun.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>