• Lehdistötiedotteet
  • Pörssitiedotteet
  • Business Wire
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Tulevaisuuslautakunta päätti turva-auttamispalvelun myöntämisen perusteista21.9.2023 12:55:19 EEST | Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tulevaisuuslautakunta teki kokouksessaan 20.9. päätöksen turva-auttamispalvelun myöntämisen perusteista. Perusteet tulevat voimaan 1.11.2023 alkaen. Tuolloin myös jo palvelun piirissä oleville asiakkaille aletaan tehdä uudet palvelutarpeen arvioinnit uusien myöntämisen perusteiden mukaan. Näissä arvioinneissa huomioidaan, että Pohteelle on siirtynyt kunnilta ja kuntayhtymiltä vastaavia palveluita koskevia sopimuksia, jotka jatkuvat sellaisenaan sopimuksien päättymiseen saakka tai kunnes ne irtisanotaan.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Henkilöstöjaosto teki ratkaisun lääkäriryhmän palkka-asiassa: Pitkään jatkunut soveltamiskäytäntö on muodostunut vakiintuneeksi tulkinnaksi – työnantajalla ei ole oikeutta takaisinperintään21.9.2023 12:09:38 EEST | Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen henkilöstöjaosto käsitteli yksittäisen lääkäriryhmän palkanmaksuasiaa kokouksessaan 21.9.2023. Kyseessä on viiden vuoden ajan sovellettu paikallinen sopimus ja mahdollinen palkkojen takaisinperintä. Ratkaisun mukaan takaisinperintää ei tehdä, koska paikallisen sopimuksen tulkinta on katsottava vakiintuneeksi ja sellaisena työnantajaa velvoittavaksi toteutuneen soveltamiskäytännön vuoksi.
Etelä-Pohjanmaan liitto

Sana-aarteita vie aikamatkalle muistoihin21.9.2023 11:26:00 EEST | Etelä-Pohjanmaan liitto

Kesä ja kärpäset, vanha traktori, maitotonkat tallin pielessä, heinäpelto, hiekkatie, hevosten hirnunta ja lintujen laulu. Idyllinen maisemakuvaus menneestä ajasta tulee todeksi uudessa, erityisesti ikäihmisille suunnatussa televisiosarjassa Sana-aarteita – Ordskatter, jota esitetään lokakuusta joulukuuhun valtakunnallisesti OnniTV:llä. Ilmajoen Koskenkorvalla kuvatulla seitsenosaisella runo-ohjelmalla on tärkeä tehtävä: kulttuuritarjonnan ulottaminen sinne, minne sitä on usein vaikea viedä – sairaaloihin, ikäihmisten asumisyksikköihin ja yksin asuvien vanhusten koteihin.
Oulun yliopisto

Tutkimusta ihmisen ja tekoälyn vuorovaikutuksen parantamiseksi21.9.2023 11:22:15 EEST | Oulun yliopisto

Tekoälystä on tulossa yhä enemmän osa päivittäistä elämäämme. Nykyisellään tekoälyjärjestelmät ovat kuitenkin vielä liian kapea-alaisia, sillä usein niiltä puuttuu sosiaalista ja emotionaalista ymmärrystä, ja niiden käsitys todellisuudesta on rajoittunutta. Oulun yliopistossa ihmisen vahvuuksia digitalisoituvassa maailmassa ja erityisesti ihmisen ja tekoälyn vuorovaikutusta tutkitaan monitieteisesti Hybrid Intelligence (HI) -tutkimusohjelmassa. Tutkimusohjelma julkistetaan virallisesti 2. Arktisilla tekoälypäivillä Oulun yliopistossa 31.10.–1.11.2023.
Messukeskus

Ihmisen parhaaksi -tunnustus 2023 Sanna Järvensivulle – ”Moni kokee Sannan pelastaneen heidän elämänsä”21.9.2023 11:00:00 EEST | Messukeskus

Vuoden 2023 Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen saaja terveydenhoitaja Sanna Järvensivu on tehnyt urauurtavaa, pitkäjänteistä ja poikkeuksellisen merkittävää työtä suonensisäisiä huumeita käyttävien asiakkaiden ja heidän läheistensä asioiden edistämiseksi sekä huumekuolemien vähentämiseksi. Järvensivu työskentelee Turun terveysneuvontapiste Millissä. Ihmisen parhaaksi -tunnustus jaettiin tänään avautuneilla Sairaanhoitajapäivillä Helsingin Messukeskuksessa. 5000 euron arvoisen palkinnon lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Hyvinkään kaupungin osavuosikatsauksen mukaan talous toteutuu suunnitellun hyvänä ja mahdollistaa tulevat investoinnit21.9.2023 10:38:49 EEST | Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunginvaltuusto käsitteli toista osavuosikatsausta ajalta 1.1.-30.6.2023 kokouksessaan 18.8.2023. Valtuusto merkitsi katsauksen tiedoksi. Valtuusto myös hyväksyi esitetyt talousarviomuutokset, joiden myötä toiminnan menoihin myönnettiin 1,0 milj. euron lisämääräraha ja verorahoitusarviota korotettiin 1,4 milj. eurolla.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>