• Lehdistötiedotteet
  • Pörssitiedotteet
  • Business Wire
Aarikka

Aarikka Oy täyttää 70 vuotta – juhlavuoden 2024 aloittaa upea muotinäytös30.11.2023 12:46:26 EET | Aarikka

Suomalainen muotoilun ja käsityötaidon designbrändi Aarikka järjestää muotinäytöksen oodina suomalaiselle metsän helmelle ja juhlistaa ylpeänä 70-vuotisjuhlavuottaan. Helsingin Taidehallissa joulukuun neljäs päivä järjestettävä muotinäytös esittelee Aarikan tulevaa kevät- ja kesämallistoa ja paljastaa Meri Milashin kanssa yhteistyössä suunnitellun Kunnianosoitus puuhelmelle -malliston. Aarikka julkaisee tilaisuudessa myös upean Aarikka – Me olemme pyöreitä -kirjan.
Loihde Oyj

Tekoälyn avulla lähisuhdeväkivaltaa vastaan30.11.2023 12:01:20 EET | Loihde Oyj

Arviolta joka kolmas nainen maailmassa kokee lähisuhdeväkivaltaa. Määrä kuulostaa todella korkealta, mutta juuri se onkin osa ongelmaa: Lähisuhdeväkivalta tapahtuu piilossa, ja uhreilla on korkea kynnys kertoa siitä, saati hakea apua. Suomalainen vaikuttavuusyritys We Encourage sekä digitaalisen kehittämisen ja turvallisuusratkaisuiden asiantuntija Loihde rakentavat tekoälypohjaista työkalua lähisuhdeväkivallan kokijoiden ja tekijöiden auttamiseen.

KUTSU medialle: Freestyle rapin parhaat battlaavat Red Bull Sana Sanasta -mestaruudesta 2.12.30.11.2023 11:56:40 EET | Wolfcom

15 luovinta ja teknisesti taitavinta MC:tä on valittu Suomen ensimmäiseen Red Bull Sana Sanasta freestyle rap -kilpailuun. Lauantaina 2. joulukuuta Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävässä live-tapahtumassa kisaavat räppärit valittiin yli sadan Gettomasan esittämään haasteeseen vastanneen joukosta. Mukana finaalissa on sekä rapin Suomen mestareita ja jo levyttäneitä artisteja että freestylingiä vain kaveriporukassa kokeilleita sanaseppiä.
Kuulotekniikka Oy

Uudet kuulokojeet ratkaisevat ongelman, joka vaivaa useaa huonokuuloista30.11.2023 10:58:56 EET | Kuulotekniikka Oy

Uuden teknologian myötä kuulokojeet pystyvät seuraamaan eri keskustelijoita hälyssä. Keskustelut ovat osa arkeamme ja tärkeä osa hyvinvointiamme. Keskustelut pitävät meidät mukana ajankohtaisissa asioissa, sekä vuorovaikutuksessa ystäviemme ja läheisimpiemme kanssa. Keskustelut ovat parhaimmillaan dynaamisia, vaihtelevia ja eloisia. Keskusteleminen hälyssä voi olla vaikeaa, kun moni puhuu samaan aikaan, jos joku puhuu hiljaa, tai jos keskustelijat liikkuvat. Tämä korostuu etenkin, jos kuulija on huonokuuloinen. Ryhmäkeskustelut hälyssä ovat myös haastava tilanne kuulokojeiden käyttäjille, koska aiemmat kuulokojeet eivät ole pystyneet erottelemaan eri keskustelijoita.
Gallant

Gallant ja Magistra yhdistävät liiketoimintansa30.11.2023 10:30:12 EET | Gallant

Gallant ottaa kasvuaskeleen Jyväskylän markkina-alueelle, kun Magistra Accounting & Consulting Oy liittyy osakekaupalla osaksi Gallant-konsernia. Jyväskyläläinen Magistra tarjoaa taloushallinnon palveluja ja konsultointia. Yhdistymisen ansiosta asiakkaat saavat käyttöönsä aikaisempaa laajemmat taloushallinnon asiantuntijapalvelut. Laajentumisen myötä Gallant saapuu lähemmäksi sen pohjoisinta Iisalmen toimistoa.

Kestävä terveydenhuolto -verkosto: Priorisointi kaipaa avointa periaatekeskustelua – keskusteluun arvopohjasta tarvitaan myös kansalaisten näkemystä30.11.2023 10:30:00 EET | AbbVie Oy

Miten Suomi pysyy terveydenhuollon kärjessä säästöpaineiden kasvaessa? Priorisointia ei tulisi nähdä vain säästökeinona, vaan päätöksentekona siitä, miten resursseja voidaan kohdentaa kaikkien kannalta mahdollisimman hyvin. Asiaan on monta näkökulmaa ja päätöksenteko jakautuu yhteiskunnassa usealle tasolle – monimutkainen asia vaatii paitsi ajantasaista ja kansalaisia osallistavaa keskustelua, myös selkeää ohjausta päätöksentekijöiltä.

VR edistää kilpailua raideliikenteessä – myy 11 junayksikköä Suomen Lähijunat Oy:lle30.11.2023 10:03:59 EET | VR-Yhtymä Oyj

VR Group Oyj on myynyt 11 Sm2-junayksikköä Suomen Lähijunat Oy:lle. Myyntisopimus allekirjoitettiin syyskuussa 2022 ja kauppa on nyt viimeistelty. VR ilmoitti marraskuun aikana asettavansa myyntiin myös ylimääräisiä liikennekelpoisia dieselvetureitaan. Yhtiö haluaa aktiivisilla toimillaan edistää kilpailua raideliikenteessä ja olla mukana kasvattamassa asiakaslähtöistä, kestävää ja kilpailuun perustuvaa raidemarkkinaa.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>