• Lehdistötiedotteet
  • Pörssitiedotteet
  • Business Wire

EMMA has started cooperation negotiations31.3.2020 11:55:00 EEST | EMMA – Espoo Museum of Modern Art

EMMA – Espoo Museum of Modern Art has started cooperation negotiations on Thursday 26 March 2020. The negotiations include the entire staff of 44 employees. The reason for the cooperation negotiations is the loss of entrance ticket fees and other income due to the coronavirus, as well as the discontinuation of customer service activities for the duration of the exceptional circumstances. EMMA has been closed from the public in accordance with instructions from the Finnish government and the City of Espoo since 17 March 2020. The cooperation negotiations may result in downsizing the operations and temporary lay-offs. Museum Director Pilvi Kalhama states that the goal is to secure the museum’s operating capability in the future.

Bazarin syksyn 2020 kirjoja esittelevä uutuusluettelo on ilmestynyt31.3.2020 11:05:40 EEST | Bazar Kustannus Oy

Bazar Kustannus Oy:n kirjasyksy on tänä vuonna muhkeampi kuin koskaan aiemmin. Ensi syksyn kirjatarjontaa värittävät muun muassa runsas uutuusdekkareiden lista sekä kotimaisen tietokirjallisuuden vahva osuus. Dekkaristi ja tietokirjailija Christian Rönnbacka palaa takaisin Bazarille, alkuperäiseen kustantamoonsa, ja häneltä ilmestyy kaksi uutta kirjaa. Syksyn kiinnostavimpiin tietokirjoihin lukeutuvat Yuval Noah Hararin huippusuosittuun Sapiens-kirjaan perustuva sarjakuvateos sekä Grigori Rodtšenkovin Venäjän salaisesta dopingohjelmasta kertova paljastuskirja Voitto tai kuolema.
Gummerus

Mediatiedote: Persoonallinen uutuuskeittokirja opastaa vietnamilaisen keittiön ja kulttuurin saloihin31.3.2020 10:48:36 EEST | Gummerus

Vietnamilainen ruoka on paitsi herkullista, myös terveellistä ja usein raaka-aineiltaan edullista. Vietnamilaisen keittiön salat -kirjassa (Gummerus) omaelämäkerrallisista romaaneistaan tunnettu kanadanvietnamilainen kirjailija Kim Thúy paljastaa parhaat reseptinsä. Samalla hän esittelee sukunsa naiset, joilta on keittotaitonsa oppinut. Teos kiteyttää kauniisti ruoanlaiton yhteisöllisen olemuksen ja inspiroi toteuttamaan kaunista ja hyvää jokapäiväisessä elämässä.
Finnjävel / Finnish Food Boys

Finnjäveliltä ainutlaatuinen palvelu poikkeusaikaan: Ruoan ja hengen liitto – tilausten mukana saa käyttöoikeuden Academy of Brainin verkkovalmennuksiin31.3.2020 10:08:19 EEST | Finnjävel / Finnish Food Boys

Ravintolasalien sulkeuduttua Finnjävelin ja sisarravintola Ultiman henkilökunta valmistaa ja toimittaa perinneruokia, illallisaineksia ja hengen ravintoa pääkaupunkiseudulla niillekin alueille, joilla ruokalähettipalvelut eivät vielä toimi. Noutoruokaa voi hakea Finnjävelistä Ainonkatu 3:sta Töölöstä.
Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään Sveitsin Hiihtokeskukseen haetaan uutta yrittäjää31.3.2020 10:00:00 EEST | Hyvinkään kaupunki

Hyvinkäällä sijaitsevaan Sveitsin Hiihtokeskukseen etsitään uutta yrittäjää täydentämään Hyvinkään Sveitsin luontoalueen monipuolista vapaa-ajan tarjontaa. Aktiivisten laskettelun harrastajien ja maailman huipulle päässeiden lautailijoiden suosima hiihtokeskus hakee toiminnanjohtajaa ensi kaudesta eteenpäin nykyisen toiminnanjohtaja Markku Hyttisen jäädessä eläkkeelle.
Beely Oy

Korona kolhaisi pahasti perinteistä autokauppaa – uudesta riskittömästä konseptista pelastusrengas?31.3.2020 09:58:19 EEST | Beely Oy

Perinteinen autokauppa on kipuillut jo kauan. Moni on jättänyt auton hankkimatta korkean hinnan ja omistamiseen liittyvien riskien vuoksi. Tällä hetkellä näyttää siltä, että COVID-19-virus on hiljentänyt vaisun automarkkinan tykkänään. Kun uusia autoja rekisteröitiin vuonna 2019 vajaat 115 000, ensirekisteröintien määrän arvioidaan tänä vuonna romahtavan 85 000 autoon. Luku on matalampi kuin finanssikriisin aikaan.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Korona vs. ilmasto – miksi suhtaudumme näihin kriiseihin niin eri tavoin?31.3.2020 09:00:00 EEST | Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Viime aikoina monessa mediassa on ihmetelty, miksi suhtaudumme koronakriisiin kovin eri tavalla kuin ilmastokriisiin. Kummatkin uhkaavat meitä ja läheisiämme sekä taloutta, turvallisuutta, omaa terveyttämme ja tulevaisuuttamme. Kummatkin ovat ihmisen aiheuttamia kriisejä, joista on varoiteltu jo vuosia. Kuitenkin vain toisen takia olemme valmiita sulkemaan koko maailman.
Wolfcom

Akseli Herlevi avasi Naughty Munchies virtuaaliravintolan31.3.2020 08:50:00 EEST | Wolfcom

Keittiömestari Akseli Herlevi perusti Naughty BRGR -ravintolan oheen ilman asiakaspaikkoja toimivan, vain asiakkaalle kuljetettaviin annoksiin erikoistuneen Naughty Munchies-ravintolan. Suomen ensimmäinen Top Chef -voittaja ja sittemmin tunnetuksi burgerimieheksi noussut Herlevi palaa Munchiesissa juurilleen ja kokkaa asiakkailleen jälleen muutakin kuin hampurilaisia. Cloud kitchen -virtuaaliravintolan ruokalistalta löytyy Herlevin ohella myös japanilais- ja libanonilaiskeittiöiden konkareiden Kimmo Jylhän ja Maggie Lindholmin sekä Hans Välimäen annoksia.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Viimeinen
  • >>