Duell Oyj

Pellervo Hämäläinen vastaamaan Duell Oyj:n markkinoinnista, viestinnästä ja sijoittajasuhteista

28.3.2022 12:32:23 EEST | Duell Oyj | Yhtiötiedote

Pellervo Hämäläinen on nimitetty Duell Oyj:n johtoryhmän jäseneksi vastuulla yhtiön markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet.

Pellervo Hämäläinen on nimitetty Duell Oyj:n johtoryhmän jäseneksi vastuulla yhtiön markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet. Hämäläinen on toiminut useissa viestinnän, markkinoinnin sekä sijoittajasuhteiden johto- ja asiantuntijatehtävissä yli 25-vuoden ajan. Yhtiön Pohjoismaiden markkinointi- ja viestintäpäällikkönä jatkaa Sami Takaneva.

”Duell on erittäin mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa ja kasvussa niin Pohjoismaissa kuin Euroopassa. Yhtiön liiketoiminta, joka sisältää oman toimialan johtavien tarvikkeiden, varusteiden ja varaosien tukkukaupan sekä omat tuotemerkit, on uniikki kokonaisuus ja olen innoissani saada olla mukana Duellin powersports-liiketoiminnassa”, sanoo Pellervo Hämäläinen.

Lisätietoja:

Pellervo Hämäläinen

puh. +358 40 674 5257

sähköposti: pellervo.hamalainen@duell.eu

 

Duell Oyj on vuonna 1983 perustettu mustasaarelainen maahantuontiyritys, jonka maahantuomien ja valmistamien tuotteiden myynti tapahtuu kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Alankomaissa, Ranskassa, Belgiassa, Saksassa, Englannissa, Irlannissa, Espanjassa, Tsekissä ja Romaniassa. Duellin maahantuontivalikoimaan kuuluvat kaikki moottoripyöräilyyn, moottorikelkkailuun ja veneilyyn kuuluvat ajovarusteet, tarvikkeet sekä varaosat. Duellin modernit logistiikkakeskukset sijaitsevat Suomessa Mustasaaressa, Ruotsissa Tranåsissa, Hollannissa Hengelossa ja Vegehlissä sekä Ranskassa Montpellierissä. Yhtiö työllistää kansainvälisesti tällä hetkellä lähes 200 työntekijää. Duellin osake (DUELL) on listattu First North -markkinapaikalla. www.duell.eu

 

Yhtiötiedote muilla kielillä

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone