Administer Oyj

Muutos Administer Oyj:n johtoryhmässä: talousjohtaja vaihtuu

22.2.2023 13:30:01 EET | Administer Oyj | Yhtiötiedote

Administer Oyj Yhtiötiedote 22.2.2023 klo 13.30

Administer Oyj:n talousjohtaja Johan Idman jättää yhtiön. Idman jatkaa nykyisessä tehtävässään 17.4.2023 saakka, jonka jälkeen vt. talousjohtajana toimii strategiajohtaja Kati Paulin. Uuden talousjohtajan rekrytointi on käynnistetty. 

”Johan Idman on kehittänyt Administer-konsernin taloustoimintoja yhtiön matkalla tilitoimistosta laajaksi, erilaisia palveluja tarjoavaksi konserniksi. Hänen osaamisensa ja asiantuntemuksensa oli tärkeässä roolissa yhtiön listautuessa vuoden 2021 lopulla. Kiitän Johania hänen arvokkaasta panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivotan hänelle onnea ja menestystä uusissa tehtävissä”, toimitusjohtaja Peter Aho sanoo.

 

Lisätietoja:

Peter Aho
toimitusjohtaja
Puh: 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Yhteyshenkilöt

Hyväksytty neuvonantaja:

Evli Oyj

Tietoja julkaisijasta Administer Oyj

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.

Yhtiötiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone