VR-Yhtymä Oyj

VR-Yhtymä Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokouksen 31.3.2023 päätökset

31.3.2023 10:15:00 EEST | VR-Yhtymä Oyj | Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

VR-Yhtymä Oyj, pörssitiedote 31.3.2023 klo 10.15

VR-Yhtymä Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokouksen 31.3.2023 päätökset

VR-Yhtymä Oyj:n varsinainen yhtiökokous valitsi 30.3.2023 VR-Yhtymä Oyj:n hallituksen puheenjohtajaksi Esa Rautalingon sekä varapuheenjohtajaksi Sari Pohjosen. Hallituksen jäseninä jatkavat Markus Holm, Jaakko Kiander, Turkka Kuusisto, Nermin Hairedin, Pekka Hurtola ja Virve Laitinen.

Hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

Tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana jatkaa Sari Pohjonen ja muina jäseninä jatkavat Markus Holm, Jaakko Kiander ja Virve Laitinen.

Henkilöstövaliokunnan puheenjohtajaksi hallitus valitsi Esa Rautalingon, sekä muina jäseninä jatkavat Nermin Hairedin, Pekka Hurtola ja Turkka Kuusisto.

Hallitus on arvioinut jäsentensä riippumattomuuden ja todennut, että kaikki hallituksen jäsenet ovat Pekka Hurtolaa lukuun ottamatta riippumattomia sekä yhtiöstä että sen omistajasta. Hurtolan ei katsota olevan riippumaton sen omistajasta, koska hän on Suomen valtion virkamies.

VR-Yhtymä Oyj 
Hallitus 
 
Lisätietoja: 
VR Groupin mediadeski, puh. 029 434 7123

Tietoja julkaisijasta VR-Yhtymä Oyj

Me VR:llä vauhditamme tulevaisuuden vastuullista liikkumista. Olemme Suomen valtion omistama matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys, joka kasvattaa hiilineutraalin raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota. Huolehdimme arjen sujuvista matkoista Suomessa ja Ruotsissa sekä toimimme teollisuuden tukijalkana kotimaan logistiikassa. Vuonna 2022 kyydissämme tehtiin 194,2 miljoonaa matkaa ja kuljetimme 34,4 miljoonaa tonnia tavaraa. Liikevaihtomme oli 1 107,0 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 9 000 rautaista ammattilaista. Lisätietoja: https://www.vrgroup.fi/ 

Pörssitiedote muilla kielillä

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye