Administer Oyj

Sisäpiiritieto: Kimmo Herranen on nimitetty Administer Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.5.2023 alkaen. Muutoksia Administer Oyj:n johtoryhmässä

5.4.2023 08:30:00 EEST | Administer Oyj | Yhtiötiedote

Administer Oyj Sisäpiiritieto 5.4.2023 klo 8.30

Sisäpiiritieto: Kimmo Herranen on nimitetty Administer Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.5.2023 alkaen

Administer Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kimmo Herranen 1.5.2023 alkaen. Kimmo Herranen (s. 1973, KTM) on toiminut Administer-konsernissa eri rooleissa vuodesta 2005 alkaen. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Administer Oyj:n tytäryhtiön Silta Oy:n toimitusjohtajan paikalta.

Kimmo Herrasen rooli toimitusjohtajana on varmistaa konsernin seuraava kasvuvaihe ja kannattavuuden merkittävä paraneminen yhtiön tavoitteiden mukaisesti.

”Kimmo Herranen on osoittanut Sillan toimitusjohtajana kyvyn kasvaa kannattavasti ja erityisesti hänen osaamisensa henkilöstön kehittämisessä antaa hyvät lähtökohdat uuteen rooliin. Kimmolla on pitkä kokemus taloushallinnon palveluorganisaatiosta ja hän on toiminut gaselliyrittäjänä ja myyntiorganisaation vetäjänä. On hienoa, että löysimme sopivan kandidaatin talon sisältä”, sanoo Administer Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Joensuu.

Yhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja Peter Aho jatkaa konsernin kasvuhankkeiden ja tilitoimistoliiketoiminnan vetäjänä ja hallituksen jäsenenä.

”Peter Aho on tehnyt suomalaisessa yrityshistoriassa aivan poikkeuksellisen uran kasvattamalla Administerin yhden hengen yhtiöstä nykyiseksi yli 700 työntekijää työllistäväksi, listatuksi konserniksi lähes kolmen vuosikymmenen työllä. Peterin innovaatiokyky on talous- ja palkkahallinnon toimialalla ylivertaista, ja uudessa roolissaan hän pääsee aiempaa paremmin keskittymään yhtiölle tärkeisiin innovaatio- ja kasvuhankkeisiin. Yhtiö on pystynyt rakentamaan ja uudistamaan taloushallintoalan liiketoimintaprosesseja ja siihen liittyvää teknologiakehitystä poikkeuksellisella tavalla. Alan näkymät ovat lupaavat ja uskon vahvasti Kimmo Herrasen kykyyn jatkaa yhtiön myönteistä kehitystä", sanoo Jukka-Pekka Joensuu.

Muut muutokset Administerin johtoryhmässä

Kimmo Herrasen siirtyessä Administer Oyj:n toimitusjohtajaksi Silta Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.5.2023 alkaen Sillan johtoryhmän jäsen Toni Leppänen.

Samassa yhteydessä vahvistetaan konsernin tytäryhtiön Adner Oy:n johtoa, kun yhtiön toimitusjohtajaksi siirtyy myyntijohtaja Pasi Kiikkinen EmCe Solution Partner Oy:stä. Kiikkisellä on vahva tuntemus EmCe:n ohjelmistoratkaisuista, joilla on hyvä kasvupotentiaali osana Adnerin suurten yritysten taloushallinnon palvelumallia.

Toni Leppänen ja Pasi Kiikkinen ovat 1.5.2023 alkaen myös konsernin johtoryhmän jäseniä.

Samassa yhteydessä Administer-konsernin tietohallintoa muutetaan vastaamaan paremmin liiketoimintojen erilaisia tarpeita ja ICT-kokonaisvastuu siirretään jokaisen liiketoiminnan hoidettavaksi. Tässä yhteydessä konsernin johtoryhmän tietohallintojohtajan tehtävä päättyy 30.4.2023. Tehtävää hoitanut Jukka Iivonen siirtyy konsernin sisällä Silta Oy:n tietohallintojohtajan tehtävään ja Silta Oy:n johtoryhmän jäseneksi 1.5.2023 alkaen.

 

Lisätiedot

Jukka-Pekka Joensuu
hallituksen puheenjohtaja
puh. 040 179 8855
sähköposti: jukka-pekka.joensuu@eversheds.fi

Yhteyshenkilöt

Hyväksytty neuvonantaja:

Evli Oyj

Tietoja julkaisijasta Administer Oyj

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja, ohjelmistopalveluja sekä henkilöstövuokrausta tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 53 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 700 taloushallinnon ammattilaista.

 

Yhtiötiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone