Nordic Lights Group Oyj

Nordic Lights Group Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on määrätty uskottu mies

25.5.2023 10:00:00 EEST | Nordic Lights Group Oyj | Yhtiötiedote

Nordic Lights Group Oyj                    YHTIÖTIEDOTE                25.5.2023 klo 10.00

 

Nordic Lights Group Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on määrätty uskottu mies

Montana BidCo Oy ("Montana") on 4.5.2023 käynnistänyt Nordic Lights Group Oyj:n ("Nordic Lights") vähemmistöosakkeita koskevan lunastusmenettelyn aloittamalla osakeyhtiölain 18 luvun 3 §:ssä tarkoitetun välimiesmenettelyn saadakseen omistukseensa kaikki Nordic Lightsin liikkeeseen lasketut ja ulkona olevat osakkeet.

 

Montanan edellä mainittua välimiesmenettelyä koskevan hakemuksen johdosta Keskuskauppakamarin lunastuslautakunta on hakenut Pohjanmaan käräjäoikeudelta uskotun miehen määräämistä valvomaan välimiesmenettelyssä Nordic Lightsin vähemmistöosakkeenomistajien etua lunastusmenettelyn aikana. Pohjanmaan käräjäoikeus on 24.5.2023 antamallaan päätöksellä määrännyt uskotuksi mieheksi professori Jukka Mähösen.

 

Osakeyhtiölain 18 luvun 5 §:n 2 momentin mukainen Montanan ilmoitus on tämän tiedotteen liitteenä ja on julkaistu Nordic Lightsin internetsivuilla. Se tullaan lisäksi viipymättä julkaisemaan Virallisessa lehdessä.

 

Lisätietoja antaa:

 

Tom Nordström, toimitusjohtaja, Nordic Lights, tom.nordstrom@nordiclights.com,

puh. +358 400 909005

 

Hyväksytty neuvonantaja:

Oaklins Merasco Oy

puh. +358 9 612 9670

 

Nordic Lights lyhyesti

 

Pietarsaaresta lähtöisin oleva suomalainen Nordic Lights on raivannut tiensä raskaiden työkoneiden korkealaatuisten valaisinratkaisujen globaaliksi premium-toimittajaksi useilla vaativilla toimialoilla. Nordic Lightsin missiona on mahdollistaa työkoneiden turvallinen ja tehokas käyttö. Kolmen vuosikymmenen kokemuksella Nordic Lights tekee yhteistyötä vaativimpien työkoneiden valmistajien kanssa aina suunnittelusta tuotantoon ja jälkimarkkinatukeen saakka. Vuonna 2022 Nordic Lightsin liikevaihto oli 82 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 300 työntekijää globaalisti. Yhtiön osake (NORDLIG) on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla. www.nordiclights.com

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye