Administer Oyj

Muutoksia Administer Oyj:n johtoryhmässä: Kalle Lehtonen nimitetty talousjohtajaksi

26.5.2023 11:00:01 EEST | Administer Oyj | Yhtiötiedote

Administer Oyj Yhtiötiedote 26.5.2023 klo 11.00

Kalle Lehtonen (s. 1974, KTM) on nimitetty Administer-konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Lehtonen siirtyy Administerille Martela Oyj:stä, jossa hän on toiminut talousjohtajana vuodesta 2018 alkaen. Lehtosella on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon johtotehtävistä eri yrityksissä ja toimialoilla. Hän aloittaa Administerillä viimeistään elokuun lopussa. 

”Olen tyytyväinen Kallen Administer-konserniin tuomasta osaamisesta ja pitkästä kokemuksesta taloushallinnon johtotehtävissä. Hän vahvistaa konsernin johtoryhmää ja auttaa meitä osaltaan saavuttamaan tavoitteemme. Haluan toivottaa Kallen lämpimästi tervetulleeksi Administer-perheeseen”, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Herranen.

Muut muutokset Administerin johtoryhmässä

Administer-konsernin vt. henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä elokuusta 2022 alkaen toiminut Paula Niemi (s. 1977, BBA) on nimitetty konsernin vakituiseksi henkilöstöjohtajaksi 1.6.2023 alkaen. Niemi on toiminut eri henkilöstöhallinnon tehtävissä Administer-konsernissa vuodesta 2016 lähtien ja tätä ennen Finnair Oyj:ssä.

”Osaava henkilöstö on strategiamme keskiössä. Paulan johdolla pystymme kehittämään työntekijäkokemusta edelleen”, Kimmo Herranen sanoo.

Lisätietoja:

Kimmo Herranen
Toimitusjohtaja
Puh. 050 560 6322
kimmo.herranen@administer.fi

Yhteyshenkilöt

Hyväksytty neuvonantaja:

Evli Oyj

Tietoja julkaisijasta Administer Oyj

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja, ohjelmistopalveluja sekä henkilöstövuokrausta tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 53 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 700 taloushallinnon ammattilaista.

 

Yhtiötiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone