Nordic Lights Group Oyj

Nordic Lights Group Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on määrätty välimiesoikeus

30.6.2023 09:30:00 EEST | Nordic Lights Group Oyj | Yhtiötiedote

Nordic Lights Group Oyj                    YHTIÖTIEDOTE                30.6.2023 klo 9.30

Nordic Lights Group Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on määrätty välimiesoikeus

Montana BidCo Oy ("Montana") on 4.5.2023 hakenut Nordic Lights Group Oyj:n ("Nordic Lights") vähemmistöosakkeita koskevan lunastusmenettelyn aloittamista toimittamalla hakemuksen välimiesoikeuden määräämiseksi ja osakeyhtiölain 18 luvun 3 §:ssä tarkoitetun välimiesmenettelyn käynnistämiseksi saadakseen omistukseensa kaikki Nordic Lightsin liikkeeseen lasketut ja ulkona olevat osakkeet. Montana on osakeyhtiölain 18 luvun 5 §:n mukaisesti antanut välimiesoikeuden määräämistä ja välimiesmenettelyn käynnistämistä koskevan hakemuksensa tiedoksi 30.5.2023.

 

Montana on saanut tiedon, että Keskuskauppakamarin lunastuslautakunta on määrännyt yksijäsenisen välimiesoikeuden Nordic Lightsin vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn. Välimieheksi on nimetty asianajaja Niklas Lindström.

 

Lisätietoja antaa:

 

Tom Nordström, toimitusjohtaja, Nordic Lights, tom.nordstrom@nordiclights.com,

puh. +358 400 909005

 

Hyväksytty neuvonantaja:

Oaklins Merasco Oy

puh. +358 9 612 9670

 

Nordic Lights lyhyesti

 

Pietarsaaresta lähtöisin oleva suomalainen Nordic Lights on raivannut tiensä raskaiden työkoneiden korkealaatuisten valaisinratkaisujen globaaliksi premium-toimittajaksi useilla vaativilla toimialoilla. Nordic Lightsin missiona on mahdollistaa työkoneiden turvallinen ja tehokas käyttö. Kolmen vuosikymmenen kokemuksella Nordic Lights tekee yhteistyötä vaativimpien työkoneiden valmistajien kanssa aina suunnittelusta tuotantoon ja jälkimarkkinatukeen saakka. Vuonna 2022 Nordic Lightsin liikevaihto oli 82 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 300 työntekijää globaalisti. Yhtiön osake (NORDLIG) on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla. www.nordiclights.com

Yhtiötiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone