VR-Yhtymä Oyj

Muutos VR:n johtoryhmässä

22.8.2023 09:30:01 EEST | VR-Yhtymä Oyj | Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

VR-Yhtymä Oyj, pörssitiedote 22.8.2023 klo 9:30

Muutos VR:n johtoryhmässä

Talousjohtaja (CFO) Erkka Repo on päättänyt siirtyä uuteen tehtävään yhtiön ulkopuolelle. Repo tulee jättämään yhtiön helmikuussa 2024. Seuraajan rekrytointi on käynnistetty.

Erkka Repo on ollut VR:n palveluksessa vuodesta 2021 ja osallistunut aktiivisesti yhtiön kehittämiseen eri toimintojen kautta. Revon vastuualueeseen ovat talouden ja rahoituksen lisäksi kuuluneet strategia, IT, hankinta ja kiinteistöt.

“Lämpimät kiitokseni Erkalle hänen arvokkaasta työstään yhtiössä viimeisten vuosien aikana. Erkka on ollut kehittämässä yhtiön talouden ja investointien johtamista ja näin vauhdittanut yhtiön kokonaisvaltaista uudistumista. Hänellä on ollut myös keskeinen rooli johtoryhmässämme ja kaikkien liiketoimintojemme aktiivisena tukena. Toivotan Erkalle onnea ja menestystä myös jatkossa”, sanoo VR:n toimitusjohtaja Elisa Markula.

VR-Yhtymä Oyj


Lisätietoja:
VR Groupin mediadeski, puh. 029 434 7123

Tietoja julkaisijasta VR-Yhtymä Oyj

Me VR:llä vauhditamme tulevaisuuden vastuullista liikkumista. Olemme Suomen valtion omistama matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys, joka kasvattaa hiilineutraalin raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota. Huolehdimme arjen sujuvista matkoista Suomessa ja Ruotsissa sekä toimimme teollisuuden tukijalkana kotimaan logistiikassa. Vuonna 2022 kyydissämme tehtiin 194,2 miljoonaa matkaa ja kuljetimme 34,4 miljoonaa tonnia tavaraa. Liikevaihtomme oli 1 107,0 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 9 000 rautaista ammattilaista. Lisätietoja: https://www.vrgroup.fi/ 

Pörssitiedote muilla kielillä

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye