Admicom Oyj

Admicom Oyj: Avainhenkilöiden optio-ohjelma 2023

8.12.2023 09:00:00 EET | Admicom Oyj | Yhtiötiedote

Admicom Oyj: Avainhenkilöiden optio-ohjelma 2023

 

21.3.2023 pidetyn varsinaisen yhtiökokouksen päättämän valtuutuksen nojalla Admicom Oyj:n hallitus on päättänyt optio-oikeuksien antamisesta liitteenä olevin ehdoin.

Optio-oikeudet tarjotaan Admicom-konsernin valituille avainhenkilöille.

Optio-oikeuksien antamiselle on yhtiön kannalta painava taloudellinen syy, koska optio-oikeudet on tarkoitettu osaksi Admicom-konsernin avain­henkilöiden kannustus- ja sitouttamis­järjestelmää ja niiden tarkoituksena on kannustaa avainhenkilöitä pitkäjänteiseen työntekoon yhtiön omistaja-arvon kasvattamiseksi.

Optio-oikeuksien määrä on yhteensä enintään 164 000 kappaletta. Optio-oikeudet oikeuttavat merkitsemään yhteensä enintään 164 000 Admicom Oyj:n osaketta. Kukin optio-oikeus oikeuttaa merkitsemään yhden (1) uuden tai yhtiön hallussa olevan osakkeen.

Optio-oikeuksista enintään 82 000 merkitään tunnuksella 2023A ja enintään 82 000 tunnuksella 2023B.

Optio-oikeudet annetaan vastikkeetta.

Optio-oikeuksilla merkittävien osakkeiden merkintähinta on seuraava:

  • optio-oikeuksilla 2023A yhtiön osakkeen kaupankäyntimäärillä painotettu keskikurssi Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämässä kaupankäynnissä, pyöristettynä lähimpään senttiin, ajanjaksolla, joka alkaa (ja sisältäen) 5.10.2023 ja päättyy (ja sisältäen) 5.12.;
  • optio-oikeuksilla 2023B yhtiön osakkeen kaupankäyntimäärillä painotettu keskikurssi Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämässä kaupankäynnissä, pyöristettynä lähimpään senttiin, Yhtiön vuoden 2024 ensimmäisen vuosipuoliskon puolivuotiskatsauksen julkistamispäivää (kyseinen päivä pois lukien) seuraavina neljänäkymmenenä kaupankäyntipäivänä.

Jos osingon irtoamispäivä on merkintähinnan määräytymisjaksolla, lisätään kyseinen osinko osingon irtoamispäivästä alkaen tehtyjen osakekauppojen kauppahintoihin kaupankäyntimäärillä painotettua keskikurssia laskettaessa. Vastaavasti menetellään, jos Yhtiö jakaa varoja sijoitetun vapaan pääoman rahastosta tai jakaa osakepääomaa osakkeenomistajilleen merkintähinnan määräytymisjaksolla.

Osakkeen merkintähinta on aina vähintään 0,01 euroa.

Osakkeen merkintähinta merkitään Yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon.

Optio-oikeuksilla merkittävien Osakkeiden merkintäaika on

  • optio-oikeuksilla 2023A: 1.7.2026 – 1.1.2029
  • optio-oikeuksilla 2023B: 1.7.2027 – 1.1.2030

Optio-oikeuksilla merkittävien osakkeiden enimmäismäärä, 164 000 osaketta, muodostaa noin 3,29 prosenttia yhtiön täysin dilutoidusta osakemäärästä.

Admicom Oyj


Lisätietoja antaa:

Petri Kairinen
Toimitusjohtaja
+358 50 303 4275

Hyväksytty neuvonantaja:
Oaklins Merasco Oy
+358 9 6129 670

Tietoja julkaisijasta Admicom Oyj

Admicom Oyj

Admicom on vuonna 2004 perustettu pk-yritysten järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani.

Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa laajasti ratkaisut asiakasyritysten toimintojen hallintaan työmaan mobiilityökaluista aina reaaliaikaiseen talousseurantaan ja projektien hallintaan. Pitkälle automatisoitu SaaS-ratkaisu auttaa pk-yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja kannattavuuttaan sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla ja toimistossa. Tuotamme asiakkaillemme myös koulutus-, konsultointi- ja tilitoimistopalveluita.

Ohjelmistoperheeseemme kuuluvat myös pienyritysten kustannustehokas ohjelmisto- ja palvelupaketti Adminet Lite, liikkuvan työn ohjauksen täsmäratkaisu Hillava, nykyaikaisia ratkaisuja laadukkaampaan dokumentointiin tarjoava Kotopro sekä rakennusalan erikoisohjelmistojen edelläkävijä Tocoman, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat mm. ratkaisut määrä- ja kustannuslaskentaan, aikataulutukseen sekä BIM3-ratkaisut tietomallien hyödyntämiseen.

Työskentelemme jatkuvasti ohjelmistoperheemme toimintojen yhteensovittamiseksi, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yhdenmukaisen käyttökokemuksen järjestelmien välillä ja poistaa ylimääräisiä työvaiheita mahdollistaen asiakkaillemme kannattavamman liiketoiminnan nykyaikaisia ohjelmistoratkaisuja hyödyntäen.

Jatkuvasti kasvava Admicommunity työllistää yli 240 henkilöä Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi.

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://sijoittajille.admicom.fi/tiedotteet-ja-julkaisut/

JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye