Admicom Oyj

Muutoksia Admicom Oyj:n johtoryhmässä: Helena Marjokorpi nimitetty henkilöstöjohtajaksi

18.12.2023 09:00:00 EET | Admicom Oyj | Johdon muutokset / Neuvonantajat

Yhtiötiedote
18.12.2023

Admicom Oyj:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Helena Marjokorpi (FM) 1.1.2024 alkaen. Hän on aiemmin toiminut konsernin henkilöstöpäällikkönä vuodesta 2020 ja sitä ennen HR-, kehittämis- ja suunnittelutehtävissä mm. Etteplan-konsernissa ja Jyväskylän yliopistossa.

Toimitusjohtaja Petri Kairinen: ”Helena on nopeasti rakentanut useita hyviä käytäntöjä Admicomin henkilöstöhallintoon. Henkilöstöjohtaminen on ollut kuluvana vuonna avainroolissa integroidessamme eri yhtiöitämme. Admicomin toimintakulttuurin kehitys jatkuu tulevaisuudessa rakentaessamme perustaa kasvustrategiamme mukaisen skaalautumisen mahdollistavalle toimintamallille. Nyt on aika nostaa henkilöstöjohtaminen osaksi Admicomin johtoryhmätyötä myös edustajansa kautta, tervetuloa mukaan Helena!”

Tuleva henkilöstöjohtaja Helena Marjokorpi”Olen kiitollinen ja otettu luottamuksesta sekä mahdollisuudesta astua entistä vaikuttavampiin saappaisiin! Oma kasvupolkuni Admicomilla kuvastaa hyvin yhtä arvoistammekin: kehittymistä. Kehittämistä haluan jatkaa myös henkilöstöjohtajana, ja osana johtoryhmää siihen on entistäkin parempi mahdollisuus.

Meillä Admicommunityssä on hyvät edellytykset olla työntekijöillemme työpaikka, jossa annetaan mahdollisuuksia kehittymiseen ja uralla oppimiseen – tyytyväisyydestä kertoo myös erinomainen suositteluasteemme. Työtä riittää kuitenkin edelleen monella saralla sisäisten prosessien kehittämisestä kansainväliseen kasvuun valmistautumiseen. Olen mukana täydellä panoksellani ja koko sydämelläni!”

Lisätietoja antaa:

Petri Kairinen
toimitusjohtaja
petri.kairinen@admicom.fi
+358 50 303 4275 

Hyväksytty neuvonantaja:

Oaklins Merasco Oy 
puhelin: 09-6129 670

Tietoja julkaisijasta Admicom Oyj

Admicom Oyj

Admicom on vuonna 2004 perustettu pk-yritysten järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani.

Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa laajasti ratkaisut asiakasyritysten toimintojen hallintaan työmaan mobiilityökaluista aina reaaliaikaiseen talousseurantaan ja projektien hallintaan. Pitkälle automatisoitu SaaS-ratkaisu auttaa pk-yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja kannattavuuttaan sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla ja toimistossa. Tuotamme asiakkaillemme myös koulutus-, konsultointi- ja tilitoimistopalveluita.

Ohjelmistoperheeseemme kuuluvat myös pienyritysten kustannustehokas ohjelmisto- ja palvelupaketti Adminet Lite, liikkuvan työn ohjauksen täsmäratkaisu Hillava, nykyaikaisia ratkaisuja laadukkaampaan dokumentointiin tarjoava Kotopro sekä rakennusalan erikoisohjelmistojen edelläkävijä Tocoman, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat mm. ratkaisut määrä- ja kustannuslaskentaan, aikataulutukseen sekä BIM3-ratkaisut tietomallien hyödyntämiseen.

Työskentelemme jatkuvasti ohjelmistoperheemme toimintojen yhteensovittamiseksi, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yhdenmukaisen käyttökokemuksen järjestelmien välillä ja poistaa ylimääräisiä työvaiheita mahdollistaen asiakkaillemme kannattavamman liiketoiminnan nykyaikaisia ohjelmistoratkaisuja hyödyntäen.

Jatkuvasti kasvava Admicommunity työllistää yli 240 henkilöä Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi.

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://sijoittajille.admicom.fi/tiedotteet-ja-julkaisut/

JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye