Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj: Osakkeenomistajien hallituksen kokoonpanoa koskeva ehdotus varsinaiselle yhtiökokoukselle

20.5.2021 18:45:01 EEST | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
20.05.2021 kello 18.45

Privanet Group Oyj: Osakkeenomistajien hallituksen kokoonpanoa koskeva ehdotus varsinaiselle yhtiökokoukselle

Privanet Group Oyj:n osakkeenomistajat, jotka edustavat yhteensä yli 40 prosenttia yhtiön osakkeista ja äänistä, ovat toimittaneet ehdotuksen yhtiön 24.5.2021 pidettävälle varsinaiselle yhtiökokoukselle koskien yhtiön hallituksen kokoonpanoa.

Osakkeenomistajat ehdottavat, että yhtiön hallitukseen valittaisiin neljä jäsentä. Ehdotuksen mukaan hallitukseen valittaisiin uudelleen nykyiset hallituksen jäsenet Kim Wiio, Juha Kasanen ja Sampsa Laine sekä uutena jäsenenä Mikko Mikkola.

Mikkola on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja hän on toiminut asianajajana sekä liikejuristina yli 20 vuoden ajan. Hän on usean yksityisen osakeyhtiön ja säätiön hallituksen jäsen, ja toimii Juho Vainion Säätiön toimitusjohtajana sekä yrittäjänä tarjoten liikejuridiikan asiantuntijapalveluja. Mikkola omistaa määräysvaltayhtiönsä Juramentum Oy:n kautta 120 000 Privanet Group Oyj:n osaketta ja hänen lähipiirillään on omistuksessaan 3 000 osaketta. Uudelleen valittavaksi ehdotettujen jäsenten kuvaukset ovat nähtävillä yhtiön verkkosivuilla www.privanet.fi/privanet-group/board-and-management.

Varsinaisessa yhtiökokouksessa valittavan hallituksen tehtävänä on keskittyä yhtiön 17.5.2021 julkaisemalla yhtiötiedotteella tiedottaman Skarta Group Oy:n hankintaa koskevan yritysjärjestelyn edistämiseen. Järjestelystä päättävässä ylimääräisessä yhtiökokouksessa yhtiölle valitaan uusi hallitus.

Yhteyshenkilöt

Kim Wiio

Hallituksen puheenjohtaja

Privanet Group Oyj

kim.wiio@privanet.fi

Riku Lindström

toimitusjohtaja

Privanet Group Oyj

riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi.

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)41 748 9738.

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone