Skarta Group Oyj

Skarta Group Oyj:n hallitus päätti osakevaihdon täytäntöönpanosta

15.7.2021 15:48:13 EEST | Skarta Group Oyj | Yhtiötiedote

Skarta Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
15.07.2021 kello 15.48

Skarta Group Oyj:n hallitus päätti osakevaihdon täytäntöönpanosta

Skarta Group Oyj (ent. Privanet Group Oyj, ”Yhtiö”) tiedotti 22.6.2021 allekirjoittaneensa ehdollisen osakevaihtosopimuksen, jonka mukaisesti se hankkii Skarta Finland Oy:n (ent. Skarta Group Oy, uusi toiminimi ilmoitettu rekisteröitäväksi) kaikki osakkeet osakevaihdolla. Yhtiön hallitus on tänään pitämässään kokouksessa todennut kaikkien osakevaihtoa koskevien edellytysten täyttyneen ja päättänyt osakevaihdon täytäntöönpanosta.

Osana osakevaihtoa hallitus on 13.7.2021 pidetyn ylimääräisen yhtiökokouksen valtuuttamana tehnyt päätökset Skarta Finland Oy:n osakkeenomistajille sekä Yhtiön velkojille suunnatuista osakeanneista ja hyväksynyt niissä tehnyt merkinnät. Osakeantien myötä yhtiön osakemäärä nousee 278 285 034 osakkeeseen. Uudet osakkeet ilmoitetaan rekisteröitäväksi kaupparekisteriin välittömästi. Kaupankäynti uusilla osakkeilla alkaa, kun osakkeet on rekisteröity sekä kirjattu uusien osakkeenomistajien arvo-osuustileille ja Nasdaq Helsinki Oy on ottanut osakkeet kaupankäynnin kohteeksi.

Osakevaihdon täytäntöönpanon myötä Yhtiön nimi on muuttunut Skarta Group Oyj:ksi. Yhtiön toiminimi ilmoitetaan rekisteröitäväksi kaupparekisteriin välittömästi. Samalla Yhtiön 13.7.2021 pidetyssä ylimääräisessä yhtiökokouksessa tehdyt päätökset koskien yhtiöjärjestyksen muuttamista, hallitusta ja tilintarkastajia ovat tulleet voimaan. Ajantasaiset Yhtiötä koskevat tiedot ovat saatavilla osoitteessa www.skartagroup.fi.

Yhteyshenkilöt

Kim Wiio

hallituksen jäsen

Skarta Group Oyj

kim.wiio@mininvest.fi

Tietoja julkaisijasta Skarta Group Oyj

Skarta lyhyesti

Skarta on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Rakennamme puhtaampaa tulevaisuutta – elinympäristöä, johon kuuluvat puhdas vesi ja energia sekä kestävä infrastruktuuri. Keskitymme liiketoiminnassamme erikoisrakentamisen lisäksi muun muassa hiilineutraaleihin teollisuus- ja tuulivoimahankkeisiin. Tavoittelemme kannattavaa kasvua ja näemme erinomaisia kasvumahdollisuuksia kaikilla liiketoiminta-alueillamme. Skartan pääkonttori sijaitsee Oulussa ja sillä on tällä hetkellä yli 150 työntekijää eri toimipisteissä Suomessa ja Ruotsissa.

Skarta Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55.

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone