Avidly Oyj

Jonaz Kumlander on nimetty Avidly Oyj:n Chief Technology Officeriksi ja Ingunn Bjøru Chief Customer Experience Officeriksi

29.9.2021 08:30:01 EEST | Avidly Oyj | Johdon muutokset / Neuvonantajat

Jonaz Kumlander on nimetty Avidly Oyj:n Chief Technology Officeriksi ja Ingunn Bjøru Chief Customer Experience Officeriksi 

Avidly Oyj yhtiötiedote 29.9.2021 kello 8.30

Jonaz Kumlander on nimetty Avidly Oyj:n Chief Technology Officeriksi (CTO) ja johtoryhmän jäseneksi 01.10.2021 alkaen. Lisäksi Ingunn Bjøru on nimetty Chief Customer Experience Officeriksi (CXO) 01.02.2022 alkaen ja hän jatkaa yhtiön johtoryhmässä. Molemmat henkilöt raportoivat Avidly Oyj:n toimitusjohtaja Jesse Maulalle. 

Kumlanderin tehtävänä on vahvistaa Avidly Oyj:n kasvua martech- ja skaalautuvien digitaalisten ratkaisujen rakentajana ja toimittajana. Kumlanderilla on kyky löytää teknologian rajoja ylittäviä ja asiakkaiden liiketoimintaa tukevia martech-arkkitehtuuriratkaisuja. Kumlander on toiminut yhtiössä aiemmin Tech Strategin roolissa ja hän on ollut perustajajäsenenä Avidlyn Ruotsin toiminnoissa.

”Olen iloinen aloittaessani CTO:n tehtävässä ja odotan innolla, että pääsen edistämään meidän strategiamme teknologiaosuutta. Teknologia muuttuu nopeasti martech-alalla ja asiakkaat tarvitsevat kumppanin, joka tukee heitä oikean ratkaisun löytämisessä ja rakentamisessa. Odotan innoissani, että pääsen kasvattamaan tätä osa-aluetta ja varmistamaan, että Avidly on myös jatkossa tällä saralla oikea martech-teknologiakumppani asiakkaille”, kommentoi Kumlander. 

Bjørun vastuualue johtoryhmässä muuttuu kansainvälisen liiketoiminnan COO:n tehtävästä CXO:ksi.  Uudessa roolissa hänen tehtävänsä on vahvistaa asiakaskokemuksen rakentamista ja kehittämistä. Bjøru on aiemmin toiminut mukana Avidlyn kansainvälisen liiketoiminnan johtamisessa ja Norjan yhtiön maajohtajana. Bjørulla on vahvaa osaamista kasvumarkkinointiin keskittyneen organisaation kehittämisestä.

"Olen innoissani siitä, että Avidly antaa minulle mahdollisuuden keskittyä siihen, mitä pidän olennaisimpana liiketoiminnassamme: asiakaskokemukseen. Pyrimme luomaan vaikutuksia, ja upea tiimimme on osoittanut olevansa maailmanluokan suorittaja. Odotan innolla Avidlyn tarinan seuraavaa lukua", kertoo Ingunn Bjøru.

Avidlyn toimitusjohtaja Jesse Maula kommentoi nimityksiä: “Olen erittäin tyytyväinen, että pääsemme vauhdittamaan strategiamme seuraavaa vaihetta kahdella huippuosaajalla, joilla on vahvat näytöt organisaatiossamme. Molemmissa rooleissa korostuu strategiamme perustana oleva asiakaskokemus ja sen kehittäminen holistisesti. Teknologian puolella haluamme varmistaa, että asiakkaidemme käytössä ovat parhaiten heille sopivat ratkaisut, joiden luomisesta Jonazilla on vahvat ja pitkäaikaiset näytöt. Ingunnin uusi rooli yhdistää luontevasti toimintamme virittämisen entistäkin ketterämmäksi, asiakaskeskeisemmäksi ja skaalautuvammaksi kasvualustaksi niin asiakkaillemme kuin henkilöstöllemmekin. En voisi olla tyytyväisempi nähdessäni nämä kaksi uusissa rooleissaan.”


Lisätietoja:

Jesse Maula, toimitusjohtaja, puhelin +358 40 548 0248

Avidly on Suomen johtava markkinoinnin palvelutoimisto ja johtava pohjoismainen markkinoinnin automaatioyhtiö, joka on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Synnytämme kasvun mahdollisuuksia, jotka vievät asiakkaitamme eteenpäin. Toteutamme tätä tehtävää noin 230 henkilön voimin 16 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Lue lisää: investors.avidlyagency.com 

Yhtiötiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.