Componenta Oyj

Sisäpiiritieto: Componentan 50 miljoonan euron kauppa Puolustusvoimien kanssa varmistui

31.5.2024 15:30:00 EEST | Componenta Oyj | Sisäpiiritieto

Componenta Oyj, sisäpiiritieto, 31.5.2024 klo 15.30

Sisäpiiritieto: Puolustusministeri on tänään hyväksynyt raha-asiainvaliokunnan puoltaman puolustusministeriön ehdotuksen hankkia vuosien 2025–2028 aikana 120 mm kuori-pyrstökokoonpanoja Puolustusvoimien kranaatinheittimistölle. Kaupan kokonaisarvo on noin 50 miljoonaa euroa, sisältäen noin 9 miljoonan euron arvoisen option vuodelle 2028.

Componenta tiedotti eilen 30.5. raha-asiainvaliokunnan puoltavasta kannasta em. Puolustusministeriön ehdotukseen. Tiedote on kokonaan luettavissa verkkosivuiltamme www.componenta.com.

Nyt toteutuvalla kaupalla ei ole vaikutusta Componentan tulosohjeistukseen vuodelle 2024.

Componentan toimitusjohtaja Sami Sivuranta:

”Pitkään jatkunut yhteistyömme Suomen Puolustusvoimien kanssa laajenee entisestään tämän sopimuksen myötä. Olemme erittäin sitoutuneina mukana tässä hankkeessa ja uskomme pitkäjänteisen yhteistyön kehittämiseen sekä kasvattamiseen myös jatkossa. Tämä kokonaisuus tukee erinomaisesti osaltaan myös Componentan strategian mukaisia tavoitteita Suomen johtavana kotimaisena konepajateollisuuden sopimusvalmistajana.”

 

COMPONENTA OYJ

Sami Sivuranta
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Sami Sivuranta, toimitusjohtaja, +358 10 403 2200
Marko Karppinen, talousjohtaja, +358 10 403 2101

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.componenta.com

Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, joka on Suomen johtava konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Vastuullisuus ja asiakkaiden tarpeet ovat yhtiön laajan teknologiaportfolion ytimessä. Componenta valmistaa korkealaatuisia komponentteja asiakkailleen, jotka ovat globaaleja kone- ja laitevalmistajia. Yhtiön osake listataan Nasdaq Helsingissä. www.componenta.com

Pörssitiedote muilla kielillä

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye