Skarta Group Oyj

Minna Koistinen Skarta Group Oyj:n viestintä- ja markkinointijohtajaksi

25.3.2022 10:30:01 EET | Skarta Group Oyj | Yhtiötiedote

Skarta Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
25.03.2022 kello 10.30

Minna Koistinen Skarta Group Oyj:n viestintä- ja markkinointijohtajaksi 

Skarta Group Oyj on nimittänyt Minna Koistisen konsernin viestintä- ja markkinointijohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Koistinen aloittaa tehtävissään 1.5.2022. 

Koistinen siirtyy Skartan palvelukseen Teknos-konsernista, jossa hän on johtanut markkinointia ja viestintää sekä toiminut konsernin johtoryhmän jäsenenä huhtikuusta 2018 alkaen. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Teknos-konsernin ja Oriola-konsernin viestintäpäällikön tehtävissä vastaten molemmissa yhtiöissä kansainvälisillä markkinoilla toimivien yritysten konserniviestinnästä. 

Konsernimme laajentuessa NYAB-yrityskaupan myötä kokonaan uuteen kokoluokkaan, haluamme entistä paremmin viestiä palveluistamme ja ajankohtaisista asioista kasvavalle asiakasryhmälle, henkilöstöllemme ja muille sidosryhmille. Meille on tärkeää rakentaa SkartaNYABista tunnettu ja arvostettu yhtiö puhtaan tulevaisuuden rakentajana. Minna tuo mukanaan tarvittavaa johtajuutta ja käytännön kokemusta näiden tavoitteiden saavuttamiseksi”, sanoo Skarta Group Oyj:n toimitusjohtaja Tuomas Hirvonen. 

Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta päästä Skartan mukana osaksi vihreää siirtymää Pohjoismaissa. Laajentuminen puhtaan energian kokonaishankkeisiin luo erinomaisia kasvumahdollisuuksia. SkartaNYAB-yritysjärjestelyn loppuunsaattaminen käynnistää mielenkiintoisia viestintä- ja brändihankkeita. Odotan malttamattomana, että pääsen antamaan tukeni kasvuun ja muutokseen”, toteaa Minna Koistinen. 

Yhteyshenkilöt

Tuomas Hirvonen

toimitusjohtaja

Skarta Group Oyj

tuomas.hirvonen@skarta.fi

Tietoja julkaisijasta Skarta Group Oyj

Skarta on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Strategiamme pohjautuu vahvaan erikoisrakentamisosaamiseen ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme tuulivoiman, aurinkoenergian ja vetyratkaisujen arvoketjussa kohti puhtaan energian kokonaishankkeita, joissa näemme erinomaisia kasvumahdollisuuksia. Skartan pääkonttori sijaitsee Oulussa ja sillä on yli 180 työntekijää eri toimipisteissä Suomessa ja Ruotsissa.

Skarta Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone