Privanet Group Oyj

Kenneth Koivula täydentämään Privanet Group Oyj:n johtoryhmää

7.8.2020 10:30:01 EEST | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj:n toimitusjohtaja Riku Lindström on nimittänyt Kenneth Koivulan uudeksi konsernin johtoryhmän jäseneksi. Koivulan vastuualueena Privanet-konsernissa on Privanet Securities Oy:n myyntiorganisaation kehittäminen ja johtaminen Privanetin uuden strategian mukaisesti. Koivula aloitti Privanet Securities Oy:n myyntijohtajana elokuun alussa.

Koivulalla on erittäin laaja kokemus kasvuyritysten ekosysteemin kehittämisestä ja rahoitusjärjestelyistä. Hän on työskennellyt aiemmin Nordean palveluksessa yli kymmenen vuoden ajan vastaten merkittävästä myynnin kasvusta sekä kannattavasta uusasiakashankinnasta. Viimeisimmässä tehtävässään hän toimi Startup & Growth -yksikön Dealflow Managerina. Koivula on koulutukseltaan BBA ja hän omistaa Privanet Group Oyj:n osakkeita henkilökohtaisesti 1104 kappaletta sekä määräysvaltayhtiönsä North Finance Oy:n kautta 250 000 kappaletta.

Yhteyshenkilöt

Riku Lindström

toimitusjohtaja, Privanet Group Oyj

riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi www.privanetgroup.fi.

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)50 368 6866.

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone