Skarta Group Oyj

Aku Väliaho Skarta Group Oyj:n talous- ja rahoitusjohtajaksi 1.1.2022 alkaen

20.10.2021 11:30:00 EEST | Skarta Group Oyj | Yhtiötiedote

Skarta Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
20.10.2021 kello 11.30

Aku Väliaho Skarta Group Oyj:n talous- ja rahoitusjohtajaksi 1.1.2022 alkaen

Skarta Group Oyj on nimittänyt Aku Väliahon konsernin uudeksi talous- ja rahoitusjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Väliaho aloittaa tehtävissään 1.1.2022.

Väliaho siirtyy Skartan palvelukseen Finnair Oyj:stä, jossa hän on toiminut monipuolisissa taloushallinnon ja rahoituksen tehtävissä vuodesta 2015 alkaen. Viimeisimmissä työtehtävissään hän on vastannut Finnairin kiinteistöliiketoiminnasta sekä Finnairin Eläkesäätiön talouden ja sijoitusten johtamisesta. Aikaisemmin hänen vastuullaan ovat olleet Finnairin rahoitusoperaatiot, ja tätä ennen hän on toiminut Oriola-konsernissa rahoituksen ja sijoittamisen tehtävissä. Väliaho on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

”Skartan laajentaessa toimintaansa kohti puhtaan energian kokonaishankkeiden kehittämistä, rakentamista ja omistamista tarvitsemme uusia kasvua tukevia resursseja erityisesti yritysrahoituksessa. Aku on aiemmissa työtehtävissään vastannut merkittävien kiinteistö- ja sijoitusportfolioiden hallinnoinnista, ja olemmekin erittäin tyytyväisiä saadessamme hänen osaamisensa konsernin käyttöön”, Skarta Group Oyj:n toimitusjohtaja Tuomas Hirvonen kommentoi.

”Olen innoissani mahdollisuudesta päästä osalliseksi Skartan kasvutarinaan. Skartan erikoisrakentamisosaaminen luo vahvan pohjan vastata erityisesti puhtaan energian kehittämisen ja rakentamisen tarpeeseen, joka kasvaa tulevaisuudessa voimakkaasti. Odotan, että pääsen Skartan tiimin kanssa tukemaan ja kehittämään yhtiötä tällä kasvun polulla”, kommentoi Aku Väliaho.

Skarta Group Oyj:n nykyinen talousjohtaja Sirpa Kovaniemi jatkaa konsernin palveluksessa ja johtoryhmän jäsenenä Group Controllerina. Hänen vastuualueinaan ovat jatkossa konsernin sisäisen taloushallinnon johtaminen ja kehittäminen.

Yhteyshenkilöt

Tuomas Hirvonen

toimitusjohtaja

Skarta Group Oyj

tuomas.hirvonen@skarta.fi

Tietoja julkaisijasta Skarta Group Oyj

Skarta on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Strategiamme pohjautuu vahvaan erikoisrakentamisosaamiseen ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme tuulivoiman, aurinkoenergian ja vetyratkaisujen arvoketjussa kohti puhtaan energian kokonaishankkeita, joissa näemme erinomaisia kasvumahdollisuuksia. Skartan pääkonttori sijaitsee Oulussa ja sillä on yli 150 työntekijää eri toimipisteissä Suomessa ja Ruotsissa.

Skarta Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone