Duell Oyj

DUELL OYJ: DUELLIN YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUKAINEN ILMOITUS OMISTUSOSUUDEN MUUTOKSESTA

3.12.2021 12:39:04 EET | Duell Oyj | Yhtiötiedote

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALTOIHIN, AUSTRALIAAN, KANADAAN, HONGKONGIIN, JAPANIIN, UUTEEN-SEELANTIIN, SINGAPOREEN, ETELÄ-AFRIKKAAN TAI NÄISSÄ MAISSA TAI MIHINKÄÄN MUUHUN VALTIOON TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA, JOSSA LEVITTÄMINEN TAI JULKAISEMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

Duell Oyj: Duellin yhtiöjärjestyksen mukainen ilmoitus omistusosuuden muutoksesta

Duell Oyj (”Duell” tai ”Yhtiö”) on tänään 3.12.2021 vastaanottanut Sponsor Partners Oy:ltä (”Sponsor”) Duellin yhtiöjärjestyksen 12 §:n mukaisen ilmoituksen, jonka mukaan Sponsorin osakkeiden ja äänten välillisen omistuksen sekä rahoitusvälineiden kautta olevan välillisen omistusosuuden yhteismäärä alitti 15 prosentin rajan ja sen välillinen omistusosuus rahoitusvälineiden kautta alitti 5 prosentin rajan 3.12.2021.

Muutos johtui Sponsorin määräysvaltayhteisön Sponsor Fund IV Ky:n (”Sponsor Fund”) ja Carnegie Investment Bank AB, Suomen sivukonttorin (”Carnegie”) Yhtiön listautumisannin yhteydessä solmimasta osakelainaussopimuksesta, jonka mukaisesti Sponsor Fund on 26.11.2021 lainannut Carnegielle 1 973 524 Yhtiön olemassa olevaa osaketta. Carnegie on käyttänyt Yhtiön 12.11.2021 päivätyssä esitteessä kuvatun lisäosakeoption kokonaisuudessaan. Carnegie on ostanut Sponsor Fundilta 1 973 524 Yhtiön osaketta lisäosakeoption perusteella. Tämän seurauksena Sponsorin välillinen omistus rahoitusvälineiden kautta laski nollaan eli alle 5 prosentin rajan, ja osakkeiden ja äänten välillisen omistuksen ja rahoitusvälineiden kautta olevan välillisen omistusosuuden yhteismäärä alitti 15 prosentin rajan.

Sponsorin kokonaisosuus Yhtiön osakkeista ja äänistä ilmoituksen mukaan:

 

% osakkeista ja äänistä

% osakkeista ja äänistä rahoitusvälineiden kautta

Yhteenlaskettu prosenttiosuus

Osuus liputusrajan saavuttamisen tai rikkoutumisen jälkeen

10,13

0

10,13

Edellisessä liputusilmoituksessa ilmoitettu osuus (jos liputettu)

10,13

7,75

17,88

Tiedot omistus- ja ääniosuudesta liputusrajan rikkoutumisen jälkeen:

A: Osakkeet ja äänet

 

Osakkeiden ja äänten lukumäärä

 

Osakkeiden ja äänten prosenttiosuus

Osakesarja  / osakelaji

Suora omistus

Välillinen omistus

Suora omistus

Välillinen omistus

FI4000513072

2 578 847

10,13

A YHTEENSÄ

2 578 847

10,13

 

Lisätietoja antaa

Jarkko Ämmälä, toimitusjohtaja, Duell Oyj

Puh. +358 50 056 5149

jarkko.ammala@duell.eu

 

Riitta Niemelä, talousjohtaja, Duell Oyj

Puh. + 358 50 575 8295.

riitta.niemela@duell.eu

 

Hyväksytty neuvonantaja:

Oaklins Merasco Oy

Puh. +358 9 612 9670

 

Duell lyhyesti

Duell on yksi johtavista jakelijoista moottoriurheilun (powersports) jälkimarkkinoilla Pohjoismaissa ja sen toiminta kasvaa nopeasti muualla Euroopassa. Duell tarjoaa moottoripyörä-, ATV‑maastoajoneuvo (all-terrain-vehicle), moottorikelkka-, polkupyörä- ja veneilytuotteita kuten teknisiä osia ja varaosia sekä henkilökohtaisia tarvikkeita (esimerkiksi vaatteita ja varusteita), jälleenmyyjille usealla Euroopan markkinalla. Duell tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kaikkien myyntikanaviensa kautta neljälle vuodenajalle sen kuudessa tuoteryhmässä: Onroad‑moottoripyörätuotteet, Offroad-moottoripyörätuotteet, ATV-maastoajoneuvotuotteet, Moottorikelkkatuotteet, Polkupyörätuotteet ja Veneilytuotteet. Duellin suurimmat tuoteryhmät ovat Onroad‑moottoripyörät ja Offroad‑moottoripyörät, jotka yhteenlaskettuna muodostivat suurimman osan Duellin liikevaihdosta 31.8.2021 päättyneellä tilikaudella.

Duellin tavoitteena on toimia maailman tunnetuimpien laadukkaiden moottoriurheilubrändien tuotteiden jakelijana kilpailukykyisillä hinnoilla ja täsmällisillä toimituksilla. Duell pystyy tarjoamaan jälleenmyyjille yli 290 brändin tuotevalikoimansa käsittäen noin 150 000 varastonimikettä, mikä mahdollistaa Duellin toimimisen keskitettynä tuotteiden tarjoajana (one‑stop‑shop), ja puolestaan brändien omistajille mahdollisuuden tavoittaa lähes 7 500 jälleenmyyjää. Orgaanisen kasvun lisäksi Duellin tämänhetkinen asema Euroopan moottoriurheilun varaosien ja henkilökohtaisten tarvikkeiden markkinalla onroad‑moottoripyörä, offroad‑moottoripyörä, ATV‑maastoajoneuvo, moottorikelkka, ja polkupyörät‑markkinasegmenteillä on vahvistunut yritys- ja liiketoimintakauppojen ansiosta, ja Duell pyrkii olemaan aktiivinen pirstaleisten Euroopan markkinoiden keskittymisessä.

Yhtiötiedote muilla kielillä

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone