Puuilo Oyj

Puuilo laajentaa myymäläverkostoaan uudella Tornion myymälällä

8.12.2021 09:00:00 EET | Puuilo Oyj | Sijoittajauutiset

PUUILO OYJ, SIJOITTAJAUUTINEN, 8.12.2021 klo. 09.00

Puuilon tavoitteena on jatkaa asemansa vahvistamista yhtenä Suomen johtavista halpakaupoista hyödyntäen keskeisiä vahvuuksiaan: houkuttelevaa ja laajaa tuotevalikoimaa, edullisia hintoja ja helppoa asiointikokemusta. 

Puuilo laajentaa nyt myymäläverkostoaan avaamalla uuden myymälän Tornioon. Tornio ja Ruotsin puolella sijaitseva Haaparanta jakavat maiden rajan, ja muodostavat yhdessä kaksoiskaupungin. Myymälä tulee olemaan 37. Puuilo Suomessa. Uuden myymälän rakennustyöt aloitetaan ensi keväänä. Myymälä tulee tarjoamaan työpaikan yhteensä noin 15 hengelle. Puuilolla on tällä hetkellä yhteensä 34 myymälää, joiden lisäksi yhtiö on avaamassa kaksi uutta myymälää, Lietoon ja Sastamalaan, ensi vuoden lopulla.

Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela pitää Tornion myymälää sijaintinsa puolesta hyvänä lisänä Puuilon myymäläverkostoon. Tornio on Saarelan mukaan kiinnostava markkina- ja talousalue yhtiölle tulevaisuudessa.

”Olemme jo jonkin aikaa hakeneet kauppapaikkaa alueelta. Meri-Lappi on meille talousalueena erittäin mielenkiintoinen ja siinä on paljon potentiaalia. Tällä hetkellä lähimmät Puuilot löytyvät alueeseen nähden suhteellisen kaukaa Oulusta ja Rovaniemeltä. Alueella on kysyntää edulliselle ja erilaiselle valikoimalle ja uusi myymälämme tuo alueen asiakkaille lisää vaihtoehtoja."

Nykyinen ympäri Suomea ulottuva myymäläverkosto on nuori, ja yli puolet myymälöistä on avattu vuosien 2016–2021 aikana. Uudet myymäläprojektit kulkevat linjassa yhtiön strategisten tavoitteiden kanssa, ja Puuilon tehokas ja standardoitu prosessi mahdollistaa usean myymälän avaamisen vuosittain. Viime vuosina Puuilo on avannut vuosittain keskimäärin 3–4 uutta myymälää, mikä on tavoitteena myös tulevina vuosina.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Saarela

Puh. +358 50 409 7641

S-posti: ir (@) puuilo.fi

 

Pörssitiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone