SkartaNYAB Oyj

SkartaNYABille merkittävä puitesopimus Ruotsin liikenneviraston kanssa

9.6.2022 09:30:01 EEST | SkartaNYAB Oyj | Yhtiötiedote

SkartaNYAB Oyj
YHTIÖTIEDOTE, SISÄPIIRITIETO
09.06.2022 kello 09.30

SkartaNYABille merkittävä puitesopimus Ruotsin liikenneviraston kanssa

SkartaNYAB-konserniin kuuluva NYAB Mälardalen AB on tehnyt Ruotsin liikenneviraston kanssa puitesopimuksen koskien Mälarbanan-rautatien laajennuksen valmistavia maanrakennus- ja rakennustöitä. Sopimuksen maksimiarvo on 400 miljoonaa kruunua ja sen lopullinen arvo yhtiölle riippuu puitesopimuksen alla tehtyjen tilausten määrästä. Sopimuskausi jatkuu toukokuun 2025 loppuun ja se sisältää kahden vuoden mittaisen jatko-option. Sopimuksen allekirjoittamisvaiheessa on sovittu viiden miljoonan kruunun suuruisista ensimmäisistä tilauksista, minkä lisäksi ensimmäiselle vuodelle on tunnistettu noin kymmenen seuraavaa potentiaalista projektia.

”Tämä rautatiesopimus on tilauskantamme kannalta erittäin tärkeä. Se vahvistaa asemaamme ja kasvuamme Tukholman alueella, ja monivuotisena sopimuksena sillä on merkittävää strategista arvoa”, sanoo SkartaNYAB Oyj:n toimitusjohtaja Johan Larsson.

Mälarbanan on Tukholmasta Örebrohon kulkeva rautatie, jota laajennetaan kaksiraiteisesta neliraiteiseksi Tukholman luoteispuolella. Yhteensä yli 25 miljardin kruunun hanke parantaa joukkoliikenteen sujuvuutta merkittävästi, kun lähi- ja kaukojunaliikenne saadaan erotettua omille raiteilleen. Osana projektia rakennetaan myös neljä uutta asemaa, jotka on suunniteltu avattavan vuoteen 2034 mennessä.

Yhteyshenkilöt

Johan Larsson

toimitusjohtaja

SkartaNYAB Oyj

johan.larsson@nyabab.se

Tietoja julkaisijasta SkartaNYAB Oyj

SkartaNYAB on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Strategiamme pohjautuu vahvaan erikoisrakentamisosaamiseen ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme tuulivoiman, aurinkoenergian ja vetyratkaisujen arvoketjussa kohti puhtaan energian kokonaishankkeita, joissa näemme erinomaisia kasvumahdollisuuksia. SkartaNYABin pääkonttori sijaitsee Oulussa ja sillä on yli 300 työntekijää eri toimipisteissä Suomessa ja Ruotsissa.

SkartaNYAB Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55

Yhtiötiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone