SkartaNYAB Oyj

SkartaNYAB Oyj:n henkilöstölle suunnatun osakeannin 2022 lopputulos

21.7.2022 17:00:00 EEST | SkartaNYAB Oyj | Yhtiötiedote

SkartaNYAB Oyj
YHTIÖTIEDOTE
21.07.2022 kello 17.00

SkartaNYAB Oyj:n henkilöstölle suunnatun osakeannin 2022 lopputulos

SkartaNYAB Oyj:n hallitus päätti 3.6.2022 ylimääräisen yhtiökokouksen 30.9.2021 antaman valtuutuksen nojalla maksuttomasta osakeannista, jossa yhtiö antoi osakkeenomistajien merkintäoikeudesta poiketen henkilöstölle yhteensä enintään 20 000 yhtiön uutta osaketta. Yhtiöllä on erityisen painava taloudellinen syy osakeannille, koska osakeanti on tarkoitettu vahvistamaan työntekijöiden omistajuutta ja sitoutumista yhtiöön.

Hallitus tarjosi vastikkeetta 50 osaketta jokaiselle konsernin työntekijälle, jolla oli 15.6.2022 voimassa oleva työ- tai toimisuhde yhtiöön tai sen tytäryhtiöön. Lisäksi työntekijän työ- tai toimisuhteen on oltava voimassa, kun osakkeet kirjataan hänen arvo-osuustililleen.

Suunnatussa maksuttomassa henkilöstön osakeannissa merkittiin yhteensä 9 950 yhtiön uutta osaketta. Yhtiön hallitus on hyväksynyt osakemerkinnät.

Henkilöstöannissa 2022 hyväksytyt uudet osakkeet rekisteröidään kaupparekisteriin arviolta 28.7.2022 ja osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla yhdessä vanhojen osakkeiden kanssa arviolta 29.7.2022 alkaen. Uusien osakkeiden kaupparekisteriin rekisteröinnin jälkeen yhtiön osakkeiden lukumäärä on yhteensä 702 651 838 kappaletta.

Yhtiö kattaa työntekijälle annetuista osakkeista aiheutuvat verot ja veronluonteiset maksut työntekijän puolesta.

Uudet osakkeet tuottavat oikeuden osinkoon ja muut osakkeenomistajan oikeudet, kun osakkeet on rekisteröity kaupparekisteriin ja kirjattu työntekijän arvo-osuustilille.

Yhteyshenkilöt

Aku Väliaho

talous- ja rahoitusjohtaja

SkartaNYAB Oyj

aku.valiaho@skartanyab.com

Tietoja julkaisijasta SkartaNYAB Oyj

SkartaNYAB on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Strategiamme pohjautuu vahvaan erikoisrakentamisosaamiseen ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme tuulivoiman, aurinkoenergian ja vetyratkaisujen arvoketjussa kohti puhtaan energian kokonaishankkeita, joissa näemme erinomaisia kasvumahdollisuuksia. SkartaNYABin pääkonttori sijaitsee Oulussa ja sillä on yli 300 työntekijää eri toimipisteissä Suomessa ja Ruotsissa.

SkartaNYAB Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55

Yhtiötiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone