Nordic Lights Group Oyj

Nordic Lights Group Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

15.5.2023 15:00:00 EEST | Nordic Lights Group Oyj | Ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Nordic Lights Group Oyj                    YHTIÖTIEDOTE                15.5.2023 klo 15.00

 

Nordic Lights Group Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Nordic Lights Group Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous pidettiin tänään 15.5.2023 tapahtumatila Symposionissa Hotel Kämpissä Helsingissä. Ylimääräinen yhtiökokous kannatti kaikkia yhtiökokoukselle tehtyjä ehdotuksia.

 

Ylimääräinen yhtiökokous päätti, että Yhtiön 20.4.2023 pidetyssä varsinaisessa yhtiökokouksessa valituille hallituksen jäsenille maksetaan kuukausipalkkiot suhteessa heidän toimikautensa pituuteen ja että hallituksen jäsenille, jotka valitaan toimikaudeksi, joka alkoi ylimääräisen yhtiökokouksen päättyessä ja päättyy seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä, ei makseta palkkioita.

 

Ylimääräinen yhtiökokous vahvisti hallituksen jäsenten lukumääräksi neljä (4). Hallituksen jäseniksi valittiin Amit Patel, Damian Olesnycky, Kerry A. Vyverberg ja Peter Bonavia toimikaudeksi, joka alkoi ylimääräisen yhtiökokouksen päättyessä ja päättyy seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä.

 

Yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan hallitus valitsi puheenjohtajakseen Damian Olesnyckyn.

 

NORDIC LIGHT GROUP OYJ

Hallitus

 

Lisätietoja antaa:

 

Tom Nordström, toimitusjohtaja, Nordic Lights, tom.nordstrom@nordiclights.com,

puh. +358 400 909005

 

Hyväksytty neuvonantaja:

Oaklins Merasco Oy

puh. +358 9 612 9670

 

Nordic Lights lyhyesti

 

Pietarsaaresta lähtöisin oleva suomalainen Nordic Lights on raivannut tiensä raskaiden työkoneiden korkealaatuisten valaisinratkaisujen globaaliksi premium-toimittajaksi useilla vaativilla toimialoilla. Nordic Lightsin missiona on mahdollistaa työkoneiden turvallinen ja tehokas käyttö. Kolmen vuosikymmenen kokemuksella Nordic Lights tekee yhteistyötä vaativimpien työkoneiden valmistajien kanssa aina suunnittelusta tuotantoon ja jälkimarkkinatukeen saakka. Vuonna 2022 Nordic Lightsin liikevaihto oli 82 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 300 työntekijää globaalisti. Yhtiön osake (NORDLIG) on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla. www.nordiclights.com

Yhtiötiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone