Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

1 000 uutta opiskelijaa aloittaa VAMKissa tänä syksynä verkossa ja paikan päällä

Jaa

Vaasan Palosaaren kampusalue on täyttynyt tällä viikolla innostuneista opiskelijoista. VAMKissa aloittaa tänä syksynä opintonsa noin 800 AMK-opiskelijaa ja sekä lähes 200 YAMK-opiskelijaa.

Opiskelijat ovat taas palanneet VAMKin kampukselle Vaasan Palosaarelle.
Opiskelijat ovat taas palanneet VAMKin kampukselle Vaasan Palosaarelle.

Uudet opiskelijat ovat saapuneet Vaasan ammattikorkeakoulun kampukselle tämän ja edellisen viikon aikana. Jo viime viikolla paikalle saapuivat uudet ylemmän AMK-tutkinnon opiskelijat, joiden joukossa on kokonaan uusissa tekniikan koulutuksissa aloittaneita. Uutuuksia syksyn koulutuksissa edustavat Hiilineutraali yhteiskunta sekä Cloud-Based Software Engineering.

Lisäksi tänä syksynä Vaasan ammattikorkeakoulussa alkaa kolme kokonaan verkossa toteutettavaa koulutusta:

– Liiketaloudessa on jo useita verkkototeutuksia, esimerkiksi viime kevään yhteishaussa suosituimpiin koulutuksiin kuuluva oikeushallinnon verkkotutkinto. Myös taloushallinnon opiskelijat ovat aloittaneet tänä syksynä kokonaan verkossa. YAMK-puolelta taas Digitalisaation johtaminen järjestetään myös verkossa, kertoo Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijapalveluiden päällikkö Juha Vierola.

Syksyn uutuuskoulutuksiin lukeutuu myös sähkö- ja automaatiotekniikan muuntokoulutus, jossa opiskelijat pääsevät hyödyntämään vanhaa osaamistaan osana uutta tutkintoa.

Opiskelijat odottavat innolla syksyn tapahtumia

Liiketalouden tutorit istuvat ruokalassa odottamassa uusia opiskelijoita. Keskustelu pöydässä käy kiihkeänä, kun tutorit sopivat keskenään päivän aikataulusta.

– Aivan mahtavaa päästä tutustumaan uusiin fukseihin! On hienoa huomata, että tapahtumia järjestetään nyt aktiivisesti koronatauon jälkeen, esimerkiksi keskiviikkona on luvassa Vaasa Campus Festival, jota odotamme kaikki jo kovasti, kertovat liiketalouden toisen vuoden opiskelijat Katja ja Riina.

Vaasan ammattikorkeakoulussa aloittaa tänä syksynä noin 1 000 opiskelijaa yli 20:ssä eri koulutusohjelmassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Opiskelijat ovat taas palanneet VAMKin kampukselle Vaasan Palosaarelle.
Opiskelijat ovat taas palanneet VAMKin kampukselle Vaasan Palosaarelle.
Lataa
Liiketalouden tutorit Katja ja Riina odottavat innolla syksyn opiskelijatapahtumia.
Liiketalouden tutorit Katja ja Riina odottavat innolla syksyn opiskelijatapahtumia.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme