Aviador Kustannus

100 peli-ideaa on kattava oppikirja kaikille pelisuunnittelusta kiinnostuneille

Jaa

Jaakko Kemppaisen uutuusteos opastaa kaikkia pelialasta innostuneita omien ideoidensa kehittämisessä toimiviksi ja kiinnostaviksi.

Jaakko Kemppaisen kuva © Ari Haimi
Jaakko Kemppaisen kuva © Ari Haimi

Jaakko Kemppaisen harrastekirja 100 peli-ideaa on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Tietokonepelialan kokenut ammattilainen, alallaan Suomen ensimmäinen läänintaiteilija Jaakko Kemppainen opettaa uutuuskirjassaan havainnollisesti, miten jokainen alasta kiinnostunut voi ideoida omia pelejään ja kehittää ne toimiviksi ja kiinnostaviksi. Hän myös kertoo omiin kokemuksiinsa nojautuen, miten tunnistaa kehityskelpoisen peli-idean – unohtamatta sitä tosiasiaa, että osa ideoista väistämättä jää ideoijan kokemuksesta riippumatta puolitiehen.

100 peli-ideaa sopii oppikirjaksi ja myös itsenäiseen oppimiseen kaikille pelialasta ja pelien suunnittelusta kiinnostuneille.

Jaakko Kemppaisen edellinen teos on vuonna 2018 ilmestynyt Pelisuunnittelijan peruskirja.

KEMPPAINEN, JAAKKO : 100 peli-ideaa
200 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523810662
Ilmestymisaika: Huhtikuu 2022

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Jaakko Kemppaisen kuva © Ari Haimi
Jaakko Kemppaisen kuva © Ari Haimi
Lataa
Lataa
Jaakko Kemppainen © Ari Haimi
Jaakko Kemppainen © Ari Haimi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme