Veikkaus Oy

125 000 euron voitto Kuopioon - voittaja arvasi kaikki numerot oikein

Jaa

Kaikki tai ei mitään -pelin arvonnassa löytyi torstaina yksi 12 oikein -tulos, jolla onnekas pelaaja nappasi 125 000 euron voiton.

Pohjois-Savon onnekkuus tuntuu jatkuvan, sillä voiton tuonut Kaikki tai ei mitään -peli pelattiin R-kioski Kuopio Männistö Lönnrotinkatu 27 -kioskilla.  Kioskilla pelannut asiakas sai kaikki 12 arvottua numeroa oikein ja voitti euron panoksella 125 000 euron päävoiton.

Pelaaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia ja saa voittonsa pankkitililleen henkilöllisyyden todentamisen jälkeen. Henkilöllisyyden todentamisen voi tehdä osoitteessa veikkaus.fi/omatvoitot tai jossakin Veikkauksen omassa pelipaikassa.

Kuopion naapurikuntaan Siilinjärvelle osui viime lauantaina Loton ennätyspotti, 15,8 miljoonaa euroa.

Kaikki tai ei mitään -pelissä voi voittaa päävoiton arvaamalla kaikki 12 arvottavaa numeroa oikein tai väärin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15

www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme